Дразнещо проблемче с фабричната аларма - имобилайзера
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
Дразнещо проблемче с фабричната аларма - имобилайзера
Колеги моля ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да каже какво е това. Значи започна преди 3 дни. Спирам на една бензиностанция да заредя и след това колата не иска да запали, след 10 мин някъде запали, след това се случи още на същата вечер пак. Ресетвах компове от скритите менюта, кодирах ключове и неще и неще. След това направих диагностика с Карсофта и не даде проблем. Днес обаче пак стана и тоя път си поиграх да видя от какво е. Значи проблема се появява след като загася автомобила, извадя ключа и след това се присетя за нещо, вкарам пак ключа извърша някаква манипулация примерно сваляне на стълка и оставя ключа в ключалката. След това въртя и колата върти като луда, но не пали. Вадя ключа и се махам за 10 мин. След 10 мин пали веднага, без проблем. След това карам малко, гася, вадя ключа, слагам го и паля, пали от 1/4. Пак гася, вадя ключа, слагам го правя манипулация, оставям ключа за 30 сек на таблото и пак неще да пали. След 10 мин всичко пак е ОК.
Предполагам е някаква защита която се активира и активира имото, но не знам каква е тая защита и много ме дразни тоя проблем. Ако някой е имал подобен проблем нека свирка и би било много добре ако е открил и решение.
П.П Алармата е фабрик и съм с ромбоидния ключ
Предполагам е някаква защита която се активира и активира имото, но не знам каква е тая защита и много ме дразни тоя проблем. Ако някой е имал подобен проблем нека свирка и би било много добре ако е открил и решение.
П.П Алармата е фабрик и съм с ромбоидния ключ
1 мнение
• Страница 1 от 1