Не се затваря пепелника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- антон
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E 83 3.0 бензин
Не се затваря пепелника
И тази тема е дискутирана без да е посочено решение!Пишете ,ако сте имали този проблем!
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
ре
Най-вероятно е счупено едно зъбче от прозрачна пластмаса което се кликва на чашката на пепелника от долу. Самата чашка стои малко повдигната и като я натиснеш на долу и капачето се затваря без проблем, а като го отвориш не се отваря до край.
Ако повдигнеш чашката на пепелника и намериш това зъбче къде се е отчупило (то кликва тая правоъгълна чашка за пепелта да се изтръсква в нея тя да не излиза сама) и го залепиш с поксипол става като ново ,ако не просто натискаш чашката на долу и тогава затваряш пепелника.
Ако повдигнеш чашката на пепелника и намериш това зъбче къде се е отчупило (то кликва тая правоъгълна чашка за пепелта да се изтръсква в нея тя да не излиза сама) и го залепиш с поксипол става като ново ,ако не просто натискаш чашката на долу и тогава затваряш пепелника.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: ре
bera написа:...
Ако повдигнеш чашката на пепелника и намериш това зъбче ...
Или пужинката,която държи зъбчето в единия си край влиза в пластмасово краче,което се чупи и прибиране на пепелника няма

- антон
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E 83 3.0 бензин
Колеги,извинявам се ,че не съм се изразил точно!Чашката на пепелника си влиза на мястото и щраква,проблемът е ,че капакът след като се затвори не се задържа на затворено положение!
антон написа:Колеги,извинявам се ,че не съм се изразил точно!Чашката на пепелника си влиза на мястото и щраква,проблемът е ,че капакът след като се затвори не се задържа на затворено положение!
Имах го същия проблем.Оказа се,че отвътре в самата система за отваряне,затваряне и задържане на пепелника в затворено положение една пластина не си беше на мястото.Трябва да се отвори и да се види,защото най-вероятно е това.Не е сложно,аз сам си го oправих

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

6 мнения
• Страница 1 от 1