Страно щракане?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
Страно щракане?
Колеги случката ства миналата седница,значи стоя си на светофара и оборотите изведнъж претрисат,след което колата изпушва и започва да щрака.Все едно както едно време слагах ме пласмаси във спиците на колело звукът е същия.Помислих си ,че са повдигачи но повдигачите се чуват на ниски обороти ,апреи мен се чуваше при повисоките ,колкото повече обороти по силно се чува.След 2-3км щракането изчезна и не се е появаявало.От какво може да е? 

BMW
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
Ами от дясната срана на двигателя като застанеш пред него така ми се чува мисля,отначало помислих,че е от пеперутките но от прочетеното във форума аз нямям.А от тогава съм минал 1500км,мисля ,че е от навтата.Може ли да се е запушила някоя дюза за момента,а иначе колата си вървеше нормално.
BMW
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Да не би перката да е захванала нещо.
..виж си ролки обтегачи(главно на ремъка на климата)..?Ама ако си сигурен,че и е изпушила значи според мен е нещо доста по-сериозно.

- gorota
- кандидат ентусиаст
-
Ами моята кола не пуши,когато стана проблема във задното огледало видях едно кълбо пушек,едва ли е от перката .
BMW
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Да не са ти налели бензин?gorota написа:Ами моята кола не пуши,когато стана проблема във задното огледало видях едно кълбо пушек,едва ли е от перката .
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
Ха ха - много смешно, не колега аз сипвам сам навта и когато стигне до 15-л сипвам до горе демек 15-л ми е като 0лpresko79 написа:Да не са ти налели бензин?gorota написа:Ами моята кола не пуши,когато стана проблема във задното огледало видях едно кълбо пушек,едва ли е от перката .

BMW
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
не мога да разбера на какво ти е толкова смешно,твоята кола е проблемна,просто изразих мнение което доста колеги биха приели като вьзможноgorota написа:Ха ха - много смешно, не колега аз сипвам сам навта и когато стигне до 15-л сипвам до горе демек 15-л ми е като 0лpresko79 написа:Да не са ти налели бензин?gorota написа:Ами моята кола не пуши,когато стана проблема във задното огледало видях едно кълбо пушек,едва ли е от перката .
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
Сори колега,не се пресмивам просто помислех,че се пресмиваш.Защото пистолета за навта е по голям от този за бензин и няма как да го ообъркаш. 

BMW
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
Не'e железен,и аз спрях веднага но не загасих двигателя.Дано да е нощо моментно колега ''wall'' мерси за успокоението 

BMW
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
може колата да е влязла в аванс и детонация.(ако става вьпрос за мотора 136 коня с гнп)по каква причина вече не е ясно комаи да идеш да я прочетеш
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравейте, наистина странен шум. Колега gorota преди щракането да си зареждал нафта, става въпрос близките наколко часа?
Ако си, според мен е имало нещо различно от нафта и при изгарянето се е получила детонация. Ако е това последствията ще си проличат по-късно, зависимо какви поражения е направила.
Успех на всички.
Ако си, според мен е имало нещо различно от нафта и при изгарянето се е получила детонация. Ако е това последствията ще си проличат по-късно, зависимо какви поражения е направила.
Успех на всички.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
13 мнения
• Страница 1 от 1