540i vs 535i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
bmw_n00b написа:Не мога... изядохте го момчето. Става въпрос, че това са стари каруци с издухани двигатели, с алуминиеви блокове, с работна температура над 110 градуса, двуглави змейове, които горят майка си и баща си и не вървят чак толкова колкото би очаквал човек. Освен това в България нямат и приложение. Но като цяло си поемам вината, че обърнах темата в такава посока като само исках да бъзикна автора, че все ги напъва тия бмв-та, но всъщност това което иска е еластичния тласък на дизела. Сапфирамного ме разочарова с този заядлив тон. Просто няма нужда. Когото аз пък съм разочаровал, да ме прощава!
Незнам дали си карал 540 но 0-100 6 сек, извънградско 10/100 6-ск или 12/100 автоматика..сам прецени какво говориш

Мога да те повоза ама няма да усетиш че датчик на дсц е за смяна и нема тръгване , за еластичния тласък на дизела да сравниш
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
BMW-E39 написа:е i4koo, с това клипче спора приключи![]()
http://www.youtube.com/watch?v=sHJSmV6oork
...
.......
.........
тва 540 на 4та напълни километража така ли ? или от 3та тоя пусна 5та.. защо ли са му сложили 6 скорости![]()
![]()
както викат тия..
Amazing! 540 is very good engine. V8 Power!
На 4-та, защото е автоматик и 5-та е overdrive. 540 ръчка е най-добрия вариант, според мен. 535 е компромис, в случай на много добър екземпляр на много добра цена.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
slav4o1 аре бе батко чакам да ме повозиш, кои беше тоя слабия пич с очилата дето я караше 540-та в плд ?
още от едно време имам мерак като баща ти доиде със старото 540 комби и като му даде газ на место (ма то беше автомат) и земята се разтресе
още от едно време имам мерак като баща ти доиде със старото 540 комби и като му даде газ на место (ма то беше автомат) и земята се разтресе

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
няма време да сънувам че много се заиграваме вечер в леглото па и то от сън спомени няма
иначе ми е почти все 1 дали е Мка или 520 или 540, пак си е същия кенеф е39, нещо Е60 по ме влече, нека пак да е 520 и пак да е М пакет + 4 пушки
аиде време е за ключ че пак некои с бърза печка на въглища ще се обади

иначе ми е почти все 1 дали е Мка или 520 или 540, пак си е същия кенеф е39, нещо Е60 по ме влече, нека пак да е 520 и пак да е М пакет + 4 пушки
аиде време е за ключ че пак некои с бърза печка на въглища ще се обади

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
BMW-E39 написа:slav4o1 аре бе батко чакам да ме повозиш, кои беше тоя слабия пич с очилата дето я караше 540-та в плд ?
Тва е tano дето му разглобява колите

bmw destructor-a