Мнения за е39 525 ТДС от 98 година

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Какво мислите за е39 525 ТДС от 98 година

Много добро
14
35%
Средна работа
26
65%

Общо гласове : 40
младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 21 Апр 2009, 17:21

sash0 написа:нищо лошо за 11 годишна дизел кола не може да се каже :mhihi:
един съвет само от мене: добре е към цената на придобиване да оставиш едни 3000-4000 лв за `всеки` случай
защото си мисля че такива коли само ги закрепват преди продажба и после се почват изненадите една след друга......
И ти си поредния който трябва да напишеш нещо като видиш тема за дизел,немога да разбера какъв ви е проблема,ако няма какво да напишеш компетентно по-добре не пиши нищо или нещо комплекси избиваме май.
обичам BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sash0 » 21 Апр 2009, 17:23

zlobicar написа:
sash0 написа:нищо лошо за 11 годишна дизел кола не може да се каже :mhihi:
един съвет само от мене: добре е към цената на придобиване да оставиш едни 3000-4000 лв за `всеки` случай
защото си мисля че такива коли само ги закрепват преди продажба и после се почват изненадите една след друга......
И ти си поредния който трябва да напишеш нещо като видиш тема за дизел,немога да разбера какъв ви е проблема,ако няма какво да напишеш компетентно по-добре не пиши нищо или нещо комплекси избиваме май.

а ти какво написа по темата бе пич!
дал съм си мнението по въпроса какво мисля за тази кола - какъв пък ти е проблема на тебе
Най мразим дизели и комбита
Цвета на бмв-то е без значение щом е черен

Потребител
Аватар

Мнение от lunatic_525 » 25 Апр 2009, 10:18

anzak написа:пък бензинките ги пазят да може следващия им собственик да няма проблеми нали :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: xaxaxa 100% xaxxaxa

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 26 Апр 2009, 10:32

Колега, колата треба добре да се огледа, ти ако не разбираш, намери някой разбирач да я види. Ако може, заведи я на диагностика, може да покаже неща, които иначе не се виждат. Мотора е стара технология, но това не значи лош. Дясната дирекция е кофти, оскъпява колата заради евентуалното бъдещо обръщане. Няма такова нещо, като много километри и много карана кола, има поддържана и неподдържана кола. Тия мотори са правени не за 200-300 000 км живот, а доста повече. Мърлявия собственик си личи по доста неща, най-вече в салона и интериора. За под капака да не отварям приказка. Като цяло много теми с проблемни TDS-и има, но това не е предпоставка че мотора е лош. Аз лично на бензин сигурно няма да се кача вече.

Потребител
Аватар

MERSI

Мнение от lunatic_525 » 28 Апр 2009, 17:38

Elesar74 написа:Колега, колата треба добре да се огледа, ти ако не разбираш, намери някой разбирач да я види. Ако може, заведи я на диагностика, може да покаже неща, които иначе не се виждат. Мотора е стара технология, но това не значи лош. Дясната дирекция е кофти, оскъпява колата заради евентуалното бъдещо обръщане. Няма такова нещо, като много километри и много карана кола, има поддържана и неподдържана кола. Тия мотори са правени не за 200-300 000 км живот, а доста повече. Мърлявия собственик си личи по доста неща, най-вече в салона и интериора. За под капака да не отварям приказка. Като цяло много теми с проблемни TDS-и има, но това не е предпоставка че мотора е лош. Аз лично на бензин сигурно няма да се кача вече.

Мерси колега :) А каде най-добре да я закарам на диагностика?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 28 Апр 2009, 21:29

Колега lunatic_525, мани го тоя аватар че на полвин страница стои.

Предишна

Назад към E39