Заслужава ли си волан мулти?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: www.transmaks.com

Мнение от iii » 03 Юли 2008, 3:22

онзи ден видех на една 39ка волан от е46 стое6е много добре и дори вси4ко му ба4ка6е .имали колеги преработка на този волан да стане на е39ка или без проблем става от едната на другата :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 03 Юли 2008, 20:47

iii написа:даи да видим тоз волан дето го продава6 за 200лв :lol:

Кво има да му гледаш............... някой е изгорял с волан. Дори като се замисля ако е същата кола за която ми говореха, май са му гепили и предния капак и броня. Колегата с евтиния волан ако го купи, утре някой друг може да поиска евтин волан и може да си върне стария.

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 04 Юли 2008, 8:55

koko29 написа:
iii написа:даи да видим тоз волан дето го продава6 за 200лв :lol:

Кво има да му гледаш............... някой е изгорял с волан. Дори като се замисля ако е същата кола за която ми говореха, май са му гепили и предния капак и броня. Колегата с евтиния волан ако го купи, утре някой друг може да поиска евтин волан и може да си върне стария.

бате за какви конспирации говориш ? тая кола 528 ли е била ? те това не знам кой ще го направи - да открадне волан и да му напуска снимки из форумите.
волана има забележка и на аирбега - не е гърмял. Евтин викаш , странно как не са се избили за него още
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iii » 05 Юли 2008, 2:48

a ина4е по темата не6то некои да каже някои които го е правил тоз номер 4е ся имам ве4е мулти волан ама о6те нямам темпомат маи 6те ьодя до бмв там да питам колко 6те ми излезе да ми ми сложат модулите и другите глупости :arrow:

от модераторския екип:
Моля използвайте буквите от БЪЛГАРСКАТА азбука
при писането на Вашите постове.
Благодаря от името на всички!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iii » 31 Юли 2008, 1:24

:( няма развитие по въпроса набарахме задънена улица.маи щте ходим до бмв да видим там дали щте могат да помогнат

Потребител
Аватар

Мнение от gvalev » 31 Юли 2008, 3:20

Търся мултифункционален волан с air bag за Е39 2002-03 година. Ако знаете някой които продава, кажете... :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds

Re: Заслужава ли си волан мулти?

Мнение от bera » 23 Апр 2009, 8:52

iii написа:Колеги, мъчим е тук един въпрос изпанда ми един волан мулти за 300лв, но проблема е че няма модула, кабела и датчиците за темпомата та някои правил ли е тая процедура колко излиза това удоволствие заслужавалиси наистина :roll: темпомата е голяма екстра и ми липсва че отвреме на време пътувам извън страната.

Темпомат (автопилот; круиз контрол) е голямо удобство ако пътуваш на големи разтояния повярвай ми,ще си сложа веднага щом намеря време, ,често ходя до Атина с мойта тдс-ка ,а тя няма мулти волан ,т'ва са 2000 км и 15 часа зад волана вярвай ми кракът ми умалява много, по тея дълги магистрали....,че заклещвам една джапанка на педала да си почива малко ходилото ми...иначе ако я караш само в България няма смъсъл да го слагаш...нямаме все още пътища за такова нещо....или може би софия-варна ако въртиш редовно....

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 23 Апр 2009, 10:42

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 28 Юли 2009, 17:52, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 23 Апр 2009, 18:33

Лелеееее тва за джапанката ме изкърти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 23 Апр 2009, 20:56

bera написа:... т'ва са 2000 км и 15 часа зад волана вярвай ми кракът ми умалява много, по тея дълги магистрали....,че заклещвам една джапанка на педала да си почива малко ходилото ми...

... или така наречения JAPOMAT - ъпгрейд версията на TEMPOMAT ....

Мислех, че вече нищо писано по техническите форуми не може да ме изненада но явно науката върви напред ...............

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 23 Апр 2009, 21:05

При Е46...мога да споделя.
За 5-тицата не знам дали ще е пак така, но...прочети:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

Струва си всяка една стотинка мен ако питате колеги!
Ако начина за свързване е идентичен всичко ти излиза около 100 лева щом вече имаш волан-а.
50 за кабели за свързване
50 за монтирането на въпросните кабели

Ако има въпроси питай в темата, която съм дал, колега - с радост ще помогна ако мога.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 24 Апр 2009, 9:40

iii написа:Колеги, мъчим е тук един въпрос изпанда ми един волан мулти за 300лв, но проблема е че няма модула, кабела и датчиците за темпомата та някои правил ли е тая процедура колко излиза това удоволствие заслужавалиси наистина :roll: темпомата е голяма екстра и ми липсва че отвреме на време пътувам извън страната.

Че удоволствието си заслужава - заслужава си, естествено. Много е удобно, и управлението на музиката, и темпомата. Каква е процедурата по "присаждането" и колко главоболия причинява обаче нямам представа.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Предишна

Назад към E39