Проблем с вентилатора в купето(не е таралежа)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko Beliq
- Потребител
-
- Кара: 525 tds
- Мечтае да кара: E60 530d
Проблем с вентилатора в купето(не е таралежа)
Пичове имам следният проблем.Карах си и предното стъкло се запоти и аз натиснах копчето което е за издухване на предното стъкло,ама като скалата стана на мах нещо изпука и вентилатора почна да трака.Това е постоянно като работи клматроника постоянно трака и не се търпи.Затова го оставям на една или две чертички тогава тракането почти не се чува.Изчетох всичко в форума ама не видях такава тема.Повечето теми са за таралежа,ама моита духа нормално.Вдигам степените и духането се увеличава ама и тракането се увеличава.На мах не ми се говори кво става и мислите не мога да си чуя. Моля помогнете.
Кара една своя мечта!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ами колега може нещо да е попаднало във вентилатора или перка да се е счупила :roll: Май ще трябва разглобяване иначе не виждам как ще разбереш какво му е.
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
- Vasko Beliq
- Потребител
-
Vasko Beliq написа:Един авер каза че може да са втулките на вентилатора.Незнам
възможно е.....ако са се разбили,има хлабини във тях,и при по-високи скорости се получава дисбаланс и перката опира в корпуса.....малко вероятно,но факт при друга марка автомобили

Разглоби отпред при филтрите и опипай за какво иде реч

- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
Ще се вкараш в много голям филм с разглобяването на таблото за да стигнеш до вентилатора,казвам ти го от личен опит!
Газ,смyкач и ляв мигач
- Vasko Beliq
- Потребител
-
Аз едва ли ще се справя с разглобяването на таблото.А и незнам в кои сервиз да отида,да могат да разглобят таблото.Ама хората да си разбират.От Бургас съм и ако някои знае подходящ сервиз да каже.Само без официалният БОВА КАР щот там свалят по няколко кожи.Ходил съм при тях за някои неща и не съм оставал хич доволен.И ми викат ''ТИ С ТОВА СТАРО БМВ'' 

Кара една своя мечта!
8 мнения
• Страница 1 от 1