Изчезват ми токовете?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Изчезват ми токовете?
Пичове,напоследък зачестява проблема с токовете?
По време на движение ,както и на място при работещ двигател ,при натискане на спирачка,палене фарове- изчезват всички токове.Гасне ми цялото табло,климатроника,радиото. В повечето случай работата на двигателя е все едно ще загасне- губи обороти!
И след 2секунди се възстановявя всичко
Но днес загасна и нямаше никакъв ток поне 1 мин. Въртях ключа на стартера и пак -никой? След минутка всичко бе ОК,запалих и тръгнах! Утре съм записал час за диагностика.
Но ме интересува дали накой от вас е имал подобен проблем?
Акумулатора е нов 65Amph
По време на движение ,както и на място при работещ двигател ,при натискане на спирачка,палене фарове- изчезват всички токове.Гасне ми цялото табло,климатроника,радиото. В повечето случай работата на двигателя е все едно ще загасне- губи обороти!
И след 2секунди се възстановявя всичко

Но днес загасна и нямаше никакъв ток поне 1 мин. Въртях ключа на стартера и пак -никой? След минутка всичко бе ОК,запалих и тръгнах! Утре съм записал час за диагностика.
Но ме интересува дали накой от вас е имал подобен проблем?

Акумулатора е нов 65Amph
- blackrider
- младши ентусиаст
-

Не мога да си отворя багажника...защото нема ток

Отключих с ключа и проверявам клемите. Плюсовата -хлабава!
Сега е ОК.
наскоро и аз имах същият проблем за 4 месеца два пъти ми изчезва тока, питам насам натам и всеки различно - таралежи, капсули и т.н., но се оказа, че клемата на плюса ми е била направо паднала... те хората естествено предполагат, че първо това съм проверил и какви ли не мнения чух, но се оказа моя вината... както и да е, напишете го в гайда, да се гледат и клемите при "проблем" с тока 

- blackrider
- младши ентусиаст
-
tsb_bg написа:blackrider написа::D оказа се хлабава маса ... Отключих с ключа и проверявам клемите. Плюсовата -хлабава ...
Последно масата или плюса го е нямало ?
клемата на + ! сори объркал съм 2та щата

7 мнения
• Страница 1 от 1