грешка №104

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 TDS ; 32?
Детайли за колата: Е39 97г M-pack ; Е36 32?

:(

Мнение от TeodorKz » 04 Апр 2009, 10:32

не бе колега то е ясно че е от главния дето седи под десния филтър за купето ... и съм решил да си търся на някоя морга такъв и ако има разлика ще взема. щото за 1 седмица в 4 различни сервиза ходих в последните 3 първо им казвам ква е грешката и питам може ли да ми помогнат всички казват да ще го оправим и накрая само го закачат на компа прочитат грешката и нищо повече ... само парите ми зимат а нищо насреща и почвам да се дразня щото едно закачане само е 20-30лв а някой и повече взимат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: :(

Мнение от wmb » 04 Апр 2009, 14:25

TeodorKz написа:не бе колега то е ясно че е от главния дето седи под десния филтър за купето ... и съм решил да си търся на някоя морга такъв и ако има разлика ще взема. щото за 1 седмица в 4 различни сервиза ходих в последните 3 първо им казвам ква е грешката и питам може ли да ми помогнат всички казват да ще го оправим и накрая само го закачат на компа прочитат грешката и нищо повече ... само парите ми зимат а нищо насреща и почвам да се дразня щото едно закачане само е 20-30лв а някой и повече взимат.

Ще сложиш друг за проба ама няма да запали колата :arrow: нали има имобилайзер по добре търси друг вариант, защото трябва да синхонизираш EWS с ECU а ще ти вземат пари за тази работа и ако проблема не е в компютъра.........

Предишна

Назад към E39