грешка №104
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TeodorKz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS ; 32?
- Детайли за колата: Е39 97г M-pack ; Е36 32?
:(
не бе колега то е ясно че е от главния дето седи под десния филтър за купето ... и съм решил да си търся на някоя морга такъв и ако има разлика ще взема. щото за 1 седмица в 4 различни сервиза ходих в последните 3 първо им казвам ква е грешката и питам може ли да ми помогнат всички казват да ще го оправим и накрая само го закачат на компа прочитат грешката и нищо повече ... само парите ми зимат а нищо насреща и почвам да се дразня щото едно закачане само е 20-30лв а някой и повече взимат.
Re: :(
TeodorKz написа:не бе колега то е ясно че е от главния дето седи под десния филтър за купето ... и съм решил да си търся на някоя морга такъв и ако има разлика ще взема. щото за 1 седмица в 4 различни сервиза ходих в последните 3 първо им казвам ква е грешката и питам може ли да ми помогнат всички казват да ще го оправим и накрая само го закачат на компа прочитат грешката и нищо повече ... само парите ми зимат а нищо насреща и почвам да се дразня щото едно закачане само е 20-30лв а някой и повече взимат.
Ще сложиш друг за проба ама няма да запали колата

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2