Моля ви за съвет покупка 525D типтроник
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
donibrasko написа:честно казано пикселите и ABS-a не ме притесняват толкова много защото на предната когато си я купувах беше същото но с един датчик на ABS-a всичко се оправи но не знам за тази не съм запознат с автоматиците на този мотор
здравей колега,
когато я пробваш,при загряла скоростна кутия я сложи на D и карай спокойно. преди 1900-2000об трябва да сменя всичките скорости!
ако не,тогава маслото е за смяна,но вземеш ли я,в близко бъдеще и смени маслото.
най- важното за тези кутии е редовната смяна на масло в зависимост от стила ти на каране 60000-80000км!
с мойта минах вече 20000км-никакъв проблем!
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Колега, колата изглежда доста добре за тия пари.Това, че светят лампите на АВС-а и блокажа може да се окаже от ниско ниво на спирачната течност.Аз като купих моята кола светеха по същия начин и се оказа, че е именно от ниското ниво в казанчето на спирачките.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колега, моята колица е 02.2001 и е на 230 000км, тия 130 000 направо не са за вярване. Пиксели може и да са изчезнали, ама не и чак да не си личи информацията. Тази кола изглежда добре отвън, но за отвътре ти трябва диагностика. Не се нервирай и не бързай, щото яда е лош съветник да дадеш толкова пари и после да те е още повече яд, няма смисъл.
P.S. Аз доколкото знам, на автоматиците маслото на кутията не се сменя или бъркам?
P.S. Аз доколкото знам, на автоматиците маслото на кутията не се сменя или бъркам?
Re: Моля ви за съвет покупка 525D типтроник
М-пакет, но ми се струва малко не както трябва. Праговете също. Тая мрежа на предната броня(аз лично М-пакет с мрежа не съм виждал). Задната броня също не ми се струва както трябва.
Всичко освен волана
Сори но това виждам.
Освен това М-пакета, тази година върви над 25000 лева.
Огледай колата да няма удари, виж как и се затварят вратите и дали по фалцовете няма следи от кривини, както и по коша.
Огледай всеки детайл, а ако нещо те съмнява хубаво разгледай да не е била смачкана.
Казвам ти го това, ако например има жесток удар, човека си прибира каското, ако са му оставили колата, поукрасява я и я пуска по тънко. Цената си е наистина оферта, но нали знаеш, всичко евтино излиза скъпо.
Иначе заради тези светещи индикатори вътре, задължително да се закачи на компютър. Да се погледне всичко. Всички системи дали работят, дали всичко е в нормите при работеща кола.
Всичко освен волана

Сори но това виждам.
Освен това М-пакета, тази година върви над 25000 лева.
Огледай колата да няма удари, виж как и се затварят вратите и дали по фалцовете няма следи от кривини, както и по коша.
Огледай всеки детайл, а ако нещо те съмнява хубаво разгледай да не е била смачкана.
Казвам ти го това, ако например има жесток удар, човека си прибира каското, ако са му оставили колата, поукрасява я и я пуска по тънко. Цената си е наистина оферта, но нали знаеш, всичко евтино излиза скъпо.
Иначе заради тези светещи индикатори вътре, задължително да се закачи на компютър. Да се погледне всичко. Всички системи дали работят, дали всичко е в нормите при работеща кола.
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2