Обдухване от конзола за пътниците отзад?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Gemar написа:im0tep написа:Обаче и моята ми духа постоянно студено зимата,но аз си имам проблем с цирколационната помпа,защото пък отпред ми духа топло само от ляво
Проблема, колега, ти е с клапаните на климатроника щом духа само от едната зона топло.
В такъв случай само оправляващ блок ли е за ремонт или някакви клапи в обдухващата система?
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
im0tep написа:В такъв случай само оправляващ блок ли е за ремонт или някакви клапи в обдухващата система?
Нямам опит с това, не зная дали на диагностика не излиза.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
im0tep написа:Gemar написа:im0tep написа:Обаче и моята ми духа постоянно студено зимата,но аз си имам проблем с цирколационната помпа,защото пък отпред ми духа топло само от ляво
Проблема, колега, ти е с клапаните на климатроника щом духа само от едната зона топло.
В такъв случай само оправляващ блок ли е за ремонт или някакви клапи в обдухващата система?
колега пробвай да пипнеш маркучите дали и двата са еднакво топли , възможно е да не ти отварят или затварят добре клапаните на парното номер 1 на схемата която колегата е пуснал . Евентуално можеш да замериш и на буксата горе дали идва еднакъв ток с мултицета.
П.П. има такива теми в подраздел е34 може да потърсиш там да видиш какво са писали колегите.. Аз имах такъв проблем с моята бивша е34-ка
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Sesko написа:im0tep написа:Gemar написа:im0tep написа:Обаче и моята ми духа постоянно студено зимата,но аз си имам проблем с цирколационната помпа,защото пък отпред ми духа топло само от ляво
колега пробвай да пипнеш маркучите дали и двата са еднакво топли , възможно е да не ти отварят или затварят добре клапаните на парното номер 1 на схемата която колегата е пуснал . Евентуално можеш да замериш и на буксата горе дали идва еднакъв ток с мултицета.
П.П. има такива теми в подраздел е34 може да потърсиш там да видиш какво са писали колегите.. Аз имах такъв проблем с моята бивша е34-ка
Мерси колега,ще погледна
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2