Обдухване от конзола за пътниците отзад?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 31 Мар 2009, 16:56

Sesko написа:в краката и на предния джам 8)

точно така......и на предния джам обдухва :D :lalala:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 31 Мар 2009, 17:01

Gemar написа:
im0tep написа:Обаче и моята ми духа постоянно студено зимата,но аз си имам проблем с цирколационната помпа,защото пък отпред ми духа топло само от ляво

Проблема, колега, ти е с клапаните на климатроника щом духа само от едната зона топло.

В такъв случай само оправляващ блок ли е за ремонт или някакви клапи в обдухващата система?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 31 Мар 2009, 17:05

im0tep написа:В такъв случай само оправляващ блок ли е за ремонт или някакви клапи в обдухващата система?

Нямам опит с това, не зная дали на диагностика не излиза.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 31 Мар 2009, 17:15

im0tep написа:
Gemar написа:
im0tep написа:Обаче и моята ми духа постоянно студено зимата,но аз си имам проблем с цирколационната помпа,защото пък отпред ми духа топло само от ляво

Проблема, колега, ти е с клапаните на климатроника щом духа само от едната зона топло.

В такъв случай само оправляващ блок ли е за ремонт или някакви клапи в обдухващата система?

колега пробвай да пипнеш маркучите дали и двата са еднакво топли , възможно е да не ти отварят или затварят добре клапаните на парното номер 1 на схемата която колегата е пуснал . Евентуално можеш да замериш и на буксата горе дали идва еднакъв ток с мултицета.
П.П. има такива теми в подраздел е34 може да потърсиш там да видиш какво са писали колегите.. Аз имах такъв проблем с моята бивша е34-ка
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 31 Мар 2009, 17:53

Sesko написа:
im0tep написа:
Gemar написа:

колега пробвай да пипнеш маркучите дали и двата са еднакво топли , възможно е да не ти отварят или затварят добре клапаните на парното номер 1 на схемата която колегата е пуснал . Евентуално можеш да замериш и на буксата горе дали идва еднакъв ток с мултицета.
П.П. има такива теми в подраздел е34 може да потърсиш там да видиш какво са писали колегите.. Аз имах такъв проблем с моята бивша е34-ка

Мерси колега,ще погледна

Предишна

Назад към E39