Регистрация на МПС

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Регистрация на МПС

Мнение от milen_171 » 24 Мар 2009, 14:10

Здравейте!Искам да ви попитам едно нещо.Значи баща ми ми подари беемвето,защото си купи ново беемве 2002 година 530Д и старото ми го подари и искам да попитам за да ми прехвърли колата на мое име трябва ли да се ходи в КАТ или само при нотариус????Това ми е чудно и ако се ходи в КАТ какво трябва да нося и колко пари струва издаването на талон за колата?????

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 24 Мар 2009, 14:20

1. Не е задължително да го прехвърляте, нали си остава в семейството :winky:

2. Може да ти напише едно пълномощно да се разпореждаш с колата, както намериш за добре.

3. Може да ти направи договор за дарение Изображение

4. Правите си договор за покупко-продажба, регистрираш си я в кат на твое име, не се минава през каналите, само се сменят талоните някъде около 18 лева беше всичко в кат. Успех!

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 24 Мар 2009, 14:30

Милене първо ще се научиш да четеш форума т.е правилата! Ползвай търсачката. Този форум си има раздели! Не може всеки така да засипва форума с различни теми. Това, че ги няма Модовете, не означава, че всеки може да бълва теми!

За твое сведение аз близо година съм ползвал само търсачката за което ме е интересувало за колата ми и след това се регистрирах. Нищо лично, дано ме разбереш правилно.

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 24 Мар 2009, 14:59

WALL написа:Милене първо ще се научиш да четеш форума т.е правилата! Ползвай търсачката. Този форум си има раздели! Не може всеки така да засипва форума с различни теми. Това, че ги няма Модовете, не означава, че всеки може да бълва теми!

За твое сведение аз близо година съм ползвал само търсачката за което ме е интересувало за колата ми и след това се регистрирах. Нищо лично, дано ме разбереш правилно.

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 24 Мар 2009, 23:11

WALL написа:Милене първо ще се научиш да четеш форума т.е правилата! Ползвай търсачката. Този форум си има раздели! Не може всеки така да засипва форума с различни теми. Това, че ги няма Модовете, не означава, че всеки може да бълва теми!

:D :D :D :D :D....мен пък ме интересува от коя страна се лепи винетката..... :D :D :D

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 25 Мар 2009, 0:06

joropc написа: :D :D :D :D :D....мен пък ме интересува от коя страна се лепи винетката..... :D :D :D

пу сридътъ ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от twistermpm » 25 Мар 2009, 0:21

:yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 25 Мар 2009, 2:00

Това е първата тема в която има толкова много техническа информация, че направо не истина! :mhihi: :1: :ahah:
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е38

Мнение от maty_m » 29 Мар 2009, 12:48

blacksapphire написа:
joropc написа: :D :D :D :D :D....мен пък ме интересува от коя страна се лепи винетката..... :D :D :D

пу сридътъ ИзображениеИзображение

...... на заднию джам :mhihi:

Назад към E39