Регистрация на МПС
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Регистрация на МПС
Здравейте!Искам да ви попитам едно нещо.Значи баща ми ми подари беемвето,защото си купи ново беемве 2002 година 530Д и старото ми го подари и искам да попитам за да ми прехвърли колата на мое име трябва ли да се ходи в КАТ или само при нотариус????Това ми е чудно и ако се ходи в КАТ какво трябва да нося и колко пари струва издаването на талон за колата?????
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
1. Не е задължително да го прехвърляте, нали си остава в семейството
2. Може да ти напише едно пълномощно да се разпореждаш с колата, както намериш за добре.
3. Може да ти направи договор за дарение
4. Правите си договор за покупко-продажба, регистрираш си я в кат на твое име, не се минава през каналите, само се сменят талоните някъде около 18 лева беше всичко в кат. Успех!

2. Може да ти напише едно пълномощно да се разпореждаш с колата, както намериш за добре.
3. Може да ти направи договор за дарение

4. Правите си договор за покупко-продажба, регистрираш си я в кат на твое име, не се минава през каналите, само се сменят талоните някъде около 18 лева беше всичко в кат. Успех!
Милене първо ще се научиш да четеш форума т.е правилата! Ползвай търсачката. Този форум си има раздели! Не може всеки така да засипва форума с различни теми. Това, че ги няма Модовете, не означава, че всеки може да бълва теми!
За твое сведение аз близо година съм ползвал само търсачката за което ме е интересувало за колата ми и след това се регистрирах. Нищо лично, дано ме разбереш правилно.
За твое сведение аз близо година съм ползвал само търсачката за което ме е интересувало за колата ми и след това се регистрирах. Нищо лично, дано ме разбереш правилно.
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
WALL написа:Милене първо ще се научиш да четеш форума т.е правилата! Ползвай търсачката. Този форум си има раздели! Не може всеки така да засипва форума с различни теми. Това, че ги няма Модовете, не означава, че всеки може да бълва теми!

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
WALL написа:Милене първо ще се научиш да четеш форума т.е правилата! Ползвай търсачката. Този форум си има раздели! Не може всеки така да засипва форума с различни теми. Това, че ги няма Модовете, не означава, че всеки може да бълва теми!

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Това е първата тема в която има толкова много техническа информация, че направо не истина!

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- maty_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38
blacksapphire написа:joropc написа:![]()
![]()
![]()
![]()
....мен пък ме интересува от коя страна се лепи винетката.....
![]()
![]()
пу сридътъ
...... на заднию джам

9 мнения
• Страница 1 от 1