Новата петица и цените на нашите е39-ки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Новата петица и цените на нашите е39-ки
Здравейте от отново заснежената София...
От известно време стоим с един приятел, и двамата имаме е39-ки, и се чудим какво ще се случи с обезценяването на нашите коли и най-вече кога.
Някой дали знае кога БМВ се очаква да стартират с изцяло нова петица? Аз досега виждах няколко концепта, като последното което видях е само една предна броня.. Лично според мен, при излизането на тази нова петица, нашите рязко ще поевтинеят... Или не?
Мисля, че това е интересна проблематика, която можем да обсъдим.
Поздрави
От известно време стоим с един приятел, и двамата имаме е39-ки, и се чудим какво ще се случи с обезценяването на нашите коли и най-вече кога.
Някой дали знае кога БМВ се очаква да стартират с изцяло нова петица? Аз досега виждах няколко концепта, като последното което видях е само една предна броня.. Лично според мен, при излизането на тази нова петица, нашите рязко ще поевтинеят... Или не?
Мисля, че това е интересна проблематика, която можем да обсъдим.
Поздрави
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
повече ще поевтинеят Е60-те, така че по за притеснение си е ако карахме е60, защото вече няма да е наи новия модел =)
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
DAEL написа:Малееее брато, те ако поевтинеят ше си купя поне още 2, а дано!!![]()
![]()
Нема такава кола дето да не поевтинява, вервай ми

Как я изкараш от магазина и си вече назад, пък какво остава за коли > 5 години...
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
Те сега в България почти не се намират такива коли наистина в перфектно състояние и да са в продажба , а пък представям си ако поостареят още малко. Като всяка поостаряваща кола и на тази ще и падне цената , но дали частите им за подръжка ще станат по евтини , защото колкото повече остаряват , толкова повече и части за подмяна изкачат. Попринцип е нормално дори и да не излезне нов модел цената на един автомобил втора употреба да пада , а вече с каква скорост зависи от техническото му състояние.
- dsexpolked
- Потребител
-
бм
Ако не се лъжа 2010 почва серииното производство на 5цата а 2011 почват продажбите голям дзвер е 

9 мнения
• Страница 1 от 1