Navteq VDO 2009-1 актуализация
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Navteq VDO 2009-1 актуализация
Здравейте,
използвам последния ъпдейт на навигационните карти Navteq VDO 2008-2 и малко или много всички главни пътища от България, включае подробна София са включени. Склонен съм да мисля, че Navteq ще продължи с актуализирането и допълването на картите за източна Европа.
Тъй като от години ползвам ъпдейтите на фирмата, считам че ще пуснат и тази година 2009-1 и 2009-2. Някой има ли идея кога ще излезне 2009-1? Вече гледам че по немски сайтове разни хора твърдят, че ги продават, но самата Navteq не публикува нищо такова на сайта си.
Има ли други формати карти или производители, които се четат от MK3-ката?
Поздрави
използвам последния ъпдейт на навигационните карти Navteq VDO 2008-2 и малко или много всички главни пътища от България, включае подробна София са включени. Склонен съм да мисля, че Navteq ще продължи с актуализирането и допълването на картите за източна Европа.
Тъй като от години ползвам ъпдейтите на фирмата, считам че ще пуснат и тази година 2009-1 и 2009-2. Някой има ли идея кога ще излезне 2009-1? Вече гледам че по немски сайтове разни хора твърдят, че ги продават, но самата Navteq не публикува нищо такова на сайта си.
Има ли други формати карти или производители, които се четат от MK3-ката?
Поздрави
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Колега, мисля, че за нашите коли само Navteq правят карти. Ъпдейта на 2009-1 за сега го гледам, че е само в DVD формат, т.е. за нас "геги". Но в една от предишните теми по въпроса, някой от колегите с 2009-1 спомена, че за България 2008-2 Eastern Europe е по-подробна. За това ще трябва да почакаме до септември/октомври до официалното пускане на новите карти на Navteq.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
DaveMF написа:Дано да не е чак септември - октомври..
Аз миналата година, края на Януари, си свалих 2008-1 за Германия и Европа. Та затова очаквам сякаш всеки момент да се публукува нещо ново.
Тези с индекс 1 са някакви междинни ъпдейти и те наистина излизат по това време, но официалните карти са с 2-ката.
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Аз съм съм с 2009-1 от два месеца, покритието за България е по зле отколкото 2008-2 CD версията. Но за чужбина върши чудесна работа, макар че и там се откриват липси по основни пътища 

- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
България е абсолютно същата, както в CD 2008-1, така и в DVD 2009-1.Аз не мисля, че скоро е има нещо ново за нашия кенеф, наречен държава 

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
mad_presley написа:България е абсолютно същата, както в CD 2008-1, така и в DVD 2009-1.Аз не мисля, че скоро е има нещо ново за нашия кенеф, наречен държава
О-о-о, аз мисля, че ще има. Със сигурност ще сложат Банско, та да знаят англичаните(и друга алчна паплач) поне къде им отидоха паричките

- G_A_Z_A_R_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 730 D
11 мнения
• Страница 1 от 1