С класа или БМВ 5-та серия

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 22 Мар 2009, 22:09

Браво колеги,поздравления.Явно някой пак надуши най оборотните теми във форума(три страници за 24 часа).Въпросът е че този някой,хвърля бомба между нас и ни гледа сеира.Започваме дори с разваляне на добрият тон ,да коментираме абсолютни глупости в собственият ни форум.Кой нормален би попитал БМВ или МЕРЦЕДЕС във форума на една от двете марки :shock: :shock: .Сигурен съм,че същият този е пуснал същата тема и в МЕРЦ форума,та и там сигурно са се захапали здраво,ама толкова ни акъла и на нас и на тях,че тръгваме да изказваме мнение по такива теми.Нека всеки от нас разгледа въпросните три страници на тази тема и ми каже,какво точно обяснихме на този господин и освен,че се изпокарахме между нас си и с какво точно му помогнахме.......Той разбира се не е очаквал и повече.....ама поне ни скара. :banghead: :banghead: :banghead:
Последна промяна joropc на 22 Мар 2009, 22:56, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 22 Мар 2009, 22:35

dsexpolked днеска ти видях грозната 5-ца в селото обеля, ако искаш нещо да ми кажеш в очите даи да се видиме и да се разбереме кои какъв е съгласен ли си

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW-E38 735i face

фгхсертх

Мнение от RASI » 22 Мар 2009, 22:49

dsexpolked абе ти си бил много голем тарикат бе днес като ни виде в кафето що не каза нещо бе а :twisted:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 22 Мар 2009, 22:53

Имам към 150 000 км на Ц клас а(W203) Държа да кажа че предница нямаше оправяне... след смяна на всичко по нея, ама буквално на всичко.. продължи да тропа и просто не се издържаше...
Предимствата и пред Е39 ката са че е доста по манврена и на дълъг път е доста приятна за каране, не че Е39 не е но поне такива са ми спомените от колата.
Като електроника... това в Кара: ... още от нея ми седи... в Балкан Стар като отидех и викаха аааа пак ли 1010 .. бях станал за смях.. нищо че не беше моя :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Потребител
Аватар

асд

Мнение от dsexpolked » 22 Мар 2009, 23:50

е грозна е бате неможе сички да караме Мки

Потребител
Аватар

dsa

Мнение от dsexpolked » 23 Мар 2009, 0:32

joropc написа:Браво колеги,поздравления.Явно някой пак надуши най оборотните теми във форума(три страници за 24 часа).Въпросът е че този някой,хвърля бомба между нас и ни гледа сеира.Започваме дори с разваляне на добрият тон ,да коментираме абсолютни глупости в собственият ни форум.Кой нормален би попитал БМВ или МЕРЦЕДЕС във форума на една от двете марки :shock: :shock: .Сигурен съм,че същият този е пуснал същата тема и в МЕРЦ форума,та и там сигурно са се захапали здраво,ама толкова ни акъла и на нас и на тях,че тръгваме да изказваме мнение по такива теми.Нека всеки от нас разгледа въпросните три страници на тази тема и ми каже,какво точно обяснихме на този господин и освен,че се изпокарахме между нас си и с какво точно му помогнахме.......Той разбира се не е очаквал и повече.....ама поне ни скара. :banghead: :banghead: :banghead:

прав си колега аз лично прекалих форума не е да се обиждаме а даси помагаме

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 23 Мар 2009, 0:44

някой се насра май :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 23 Мар 2009, 1:11

Аз бих избрал едно от тези 3-те... :D Повече няма какво да коментирам...
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lzqsbrot3cyw
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vpquxmjiedrg
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vzbpgpsmvyli

Предишна

Назад към E39