ток - проблем - хелп

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CERT » 19 Мар 2009, 0:06

badsharki написа:Колеги, извинявам се че няма да съм съвсем по темата, но в тоя форум да не са почнали да взимат пари на написана дума. Заглавията все повече заприличват на телеграми. :dunno:

Ами защото си мисля, че от тези три думи, написани в този ред, става ясно за какво иде реч, а в самата тема е още по-детаилно описано. Ти какво, постове ли събираш или просто си нямаш работа?

Айде стига сме се правили на интерестни, който е искал да помогне и е знаел е писъл, който не, да прочете, ако е имал нужда от помощ, дано и на него му е полезно, а който няма нищо общо, да прескочи темата... това е... не виждам смисъл от безумни заглавия по 15 думи, като с 2 - 3 може да се насочат хората, за какво иде реч...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 19 Мар 2009, 0:20

CERT написа:
badsharki написа:Колеги, извинявам се че няма да съм съвсем по темата, но в тоя форум да не са почнали да взимат пари на написана дума. Заглавията все повече заприличват на телеграми. :dunno:

Ами защото си мисля, че от тези три думи, написани в този ред, става ясно за какво иде реч, а в самата тема е още по-детаилно описано. Ти какво, постове ли събираш или просто си нямаш работа?

Айде стига сме се правили на интерестни, който е искал да помогне и е знаел е писъл, който не, да прочете, ако е имал нужда от помощ, дано и на него му е полезно, а който няма нищо общо, да прескочи темата... това е... не виждам смисъл от безумни заглавия по 15 думи, като с 2 - 3 може да се насочат хората, за какво иде реч...

Всъщност,таралежа ли беше?

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 19 Мар 2009, 10:45

При мен се оказа, че е от "Ежко-Бежко"!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 19 Мар 2009, 18:42

CERT написа:

Ама и ти си нема работа та му отговаряш след един месец ли.По добре да беше написал проблема какъв беше.
обичам BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CERT » 21 Мар 2009, 22:15

несъм я мерил още, няма кога... в смисъл явно не е нещо сериозно, от тогава не ми е правилпроблем...

но мой приятел от дару ми каза, че вероятно е от таралеж....
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 22 Мар 2009, 18:37

sonic написа:Провери, че ми е интересно. Много е възможно да е наистина от таралежа.

Ако е от таралежа... вентилатора си врътка на изгасена дори и заключена кола. Вчера ме ядоса и го пенсионирах моя, всичко си заспа вентилатора не врътка, но си одрах главата на един болт под жабката зверски.... ако ще го сменяте сами внимавайте!

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 22 Мар 2009, 19:09

WALL написа:
sonic написа:Провери, че ми е интересно. Много е възможно да е наистина от таралежа.

Ако е от таралежа... вентилатора си врътка на изгасена дори и заключена кола. Вчера ме ядоса и го пенсионирах моя, всичко си заспа вентилатора не врътка, но си одрах главата на един болт под жабката зверски.... ако ще го сменяте сами внимавайте!

а иначе ако е прецакан,чуваш ли го да върти като загасиш мотора?

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 22 Мар 2009, 19:20

Да... написал съм го

Предишна

Назад към E39