Гаснене ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Гаснене ?
Здравейте. Наскоро си купих кола (525 тдс 98ма). Закарах я на сервиз и няма нищо по двигателя, после на компютърна диагностика и нищо не излезе - няма проблеми. Обаче когато я взех угасна някаколко пъти. Помислих си, че не съм и свикнал още и я огасям (доста рядко гася коли, но си мислех, че е така). Докато оня ден на 1 кръстовище за 20 метра 4 пъти огасна. Спирам, тръгвам и давам втора и гледам оборотомера как от 500 отива надолу надолу и гасне. Паля и пак така. Не мога да си обясня от какво се получава това. Утре ще ходя пак на сервиз, защото като ходих да я регистрирам пак така по пътя. От 5та на 4та и оп - пак гасне в движение. Да не би някоя тръба за въздуха към двигателя да се е откачила? Ако беше това на 1 място щеше да губи обороти. Сменени са всички възможни филтри и пак така. На някой случвало ли му се е и ако да каква е била причината?
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
попринцип тва при тръгване от 1 на 2 ра като губи обороти е от ГНП доста често срещан проблем при тдс нооо това при 4 5 скорост не би трябвало да го прави..
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега твоят проблем е Плочката на ГНП :>
днеска един авер си даде неговия ТДС на рециклиране на тая плочка, 200 лв е ремонта, иначе в бош сервиза му искаха 1400 лв
днеска един авер си даде неговия ТДС на рециклиране на тая плочка, 200 лв е ремонта, иначе в бош сервиза му искаха 1400 лв
Да не отварям нова тема , и на мен ми загася колата . Хората ме гледат като извънземно направо срам ме хваща чак. Единствено ми загася когато съм на свободна скорост , един път ми изгасна по инерция с 60-70км. Пак от тази плоча ли е проблема - 520и е колата ми . Смених преди 1-2 дни свещите и датчика на разпределителния вал .
BMW ®
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
hellsgate колега 520 бензин не е толкова сложно устроен колкото 525 тдс, сигорно е нещо дребно при теб, за това отиди на диагностика
Според мен колега трагнала ти е помпата в резервоара или има боклуци на цетката но за всеки слу4еи ако искаш да си сигурен като работи колата отвори капака и погледи дали в мрку4а които е от филтъра до помпата има мехур4ета въздох ако има о4акваи помпата в резервоара.
Ако си глупав, очаквай бой
гър-р-р
По-добре в село чорбаджия, отколкото в град кюмюрджия.
http://vbox7.com/play:04c3934f

гър-р-р
По-добре в село чорбаджия, отколкото в град кюмюрджия.

http://vbox7.com/play:04c3934f
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Помпа в резервоара.Недей рови нищо по колата.Просто хвани грамотен електричар да я замери и ако е за смяна САМО оригинална.Аз на времето на ТДС-са купих една евтина и изкара 20-минути......па после пак оригинална.
Първо напълни резервоара до-горе и виж дали ще ти прави пак проблеми.Според мен,не!
Първо напълни резервоара до-горе и виж дали ще ти прави пак проблеми.Според мен,не!
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Ако е помпата в резервоара като я смениш, карай поне с половин резервоар, защото помпата се змазва така а иначе заминава доста бързо.
9 мнения
• Страница 1 от 1