ВЪЗМУТИТЕЛНО НАПРАВО ТРАГИЧНО

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 Е39 M52B20

Мнение от Karlo » 11 Мар 2009, 15:34

chegevara1 написа:Въстановяване надали сте има скоро
но пак сте се радвам ако ми ги върнат
но поне вече му знаем физиономята на човечето

Евала и от мен колега, я кажи разбра ли се на кого снася частите тая гнида?
Нещо обвиненийце, мярка за неотклонение туриха ли му или само задържане?
Потвърждава се версията, че извършителите са малко и си работят в
районите, значи ако има още 10-ина такива случаи, смятам че нещата
могат и да се пооправят. с постоянен тормоз, единство, и еХбане в гХза! 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 11 Мар 2009, 18:09

Докато има търсене на крадени неща,никога няма да намалеят крадците повярвай ми.5 човека ще хванете,на тяхно място ще дойдат други 10 и така!И съм сигурен,че не само наркомани гепят а и доста други хора!особено в тая криза стана пълна анархия.Все пак съм сигурен, че не повече от 3% от хората във форума ще отидат да си купят 2 огледала за 1300 лв!Аз също не бих дал 10% от стойноста на колата за 2 стъкла!Така че,веригата се затваря и винаги някой търси такива огледала,а хора които да свършат работата в тази ситуация бол!Моят съвет е добре обезопасени гаражи със СОТ,платени подземни паркинги,пълно каско или оставяне на колата на добре осветено място с камери.Иначе по цяла нощ да будуваш,не си е работа!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 17 Мар 2009, 10:22

8 гепарда съм вкарал в 6то районно и 1 в 1во... ама няма осъден досега... като ги хващате ги мачкайте до безобразие и така че да немогат да си ползват ръцете повече.... и никакви районни, защото ако ги биеш и го вкараш в районното, после този изрод може да ти заведе дело за умишлено нанесени телесни повреди и да ти докара присъда... което е парадокса в БГ, така че умната с боя и районните... или едното или другото

Потребител
Аватар

Мнение от Е38_Fan » 18 Мар 2009, 22:57

Колеги като правите такива акции с дебнене поне се събирайте повече хора че ще ви разкажа как един познат мой така надъхан като вас защото му бяха гепили волана с еърбега на А6-ца на 10 месеца реши да ги причаква. Седнал моя познат с още 2-ма в съседна кола, спира едно е39 комби до А6-ца това още на следващата вечер, от вътре слиза хилаво момче и почва да бърника по 6-цата, слизат мойте познати и го награбват, от Бмв-то обаче нещеш ли слезли 2-ма с бухалки, моя приятел горкия така надъхан много бой беше изял :confused: 15 пъти съжали, че за по-малко от 1000 лева го вкараха в бокса с една ръка и 2 ребра :evil:
Така че се пазете и внимавайте че има всякви, тия наркомани като са в абстиненция може и да те наръгат без да са разбрали даже кво са направили ;) ;)

Боя не решава проблемите, само подпомага решението :twisted: :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Morskiq » 19 Мар 2009, 22:05

Е колеги аз ги хванах ядоха шутовете и сега пиша като шматка в полицията за неправомерна употреба на сила. А те за дребно хулиганство щото те видите ли не искали да ги крадат а само да ги строшат щото били пийнали децата.......Аз тежа 130 кила а те двамата 100...... :bang: :bang: :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 Е39 M52B20

Мнение от Karlo » 19 Мар 2009, 22:09

:bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39, 520i 1997
Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG

Мнение от buller » 20 Мар 2009, 16:40

И все пак да попитам: има ли начин да залепя стъклата, така че да не могат да ги вземат цели :help:
Нощес са свалили занитени странични огледала от Вектрата на един приятел :evil:

Предишна

Назад към E39