На габарити светят мигачите???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Dakata1000
- Потребител
-
На габарити светят мигачите???
Привет, махнах си габаритите понеже бяха изгорели и лампата в колата не ми светна затова си карам без тях. Обаче като се загледах на габарити като оставя колата ми светят леко мигачите. Сега сложих диодни габарити и пак същото,та питането ми е дали така светят мигачите или нещо се е прецакало или трябва да си сложа оригиналните габарити? Най-интересното е че индикатора за изгоряла крушка не ми светва когато махна габарита от цокала.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
фаровете какви са, оригинални хелла феислифт или преди феиса ?
маи е39 са направени така, че ако изгорят габаритите ма ориг. фар, мигачите да ги заместват ..
при мен като ми изгоряха ринговете ЦЦФЛ, и при мен не ми изписа на борда че има изгоряли крушки, но и мигачите НЕ ми светнаха
маи е39 са направени така, че ако изгорят габаритите ма ориг. фар, мигачите да ги заместват ..
при мен като ми изгоряха ринговете ЦЦФЛ, и при мен не ми изписа на борда че има изгоряли крушки, но и мигачите НЕ ми светнаха
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
Колега и примен е така,когато ти изгори габарит свети мигача,ако е ляв свети левия мигач така и обратно.А за диодите сам чувал че слагат някакви съпротивлрния.
- Dakata1000
- Потребител
-
Фаровете са преди фейслифта. Съпротивления за какво слагат? Те диодите си светят
Само не ми е ясно защо не ми индикира за изгорял габарит
Само не ми е ясно защо не ми индикира за изгорял габарит
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Чек контролата отчита, че има изгоряла лампа. Диодите не са със същото съпротивление като обикновена лампа, затови свети на таблото. Имате 2 вариянта: намирате си свестен жичкаджия да ви сложи някакви съпротивления или да махнете този чек контрол. Бях решил да си правя чек контрол - не повече от 10 лв. за чарколяк, но като видях и разбрах колко жица трябва да мине през него се отказах. Успех.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
NikiNikolov написа:Чек контролата отчита, че има изгоряла лампа. Диодите не са със същото съпротивление като обикновена лампа, затови свети на таблото. Имате 2 вариянта: намирате си свестен жичкаджия да ви сложи някакви съпротивления или да махнете този чек контрол. Бях решил да си правя чек контрол - не повече от 10 лв. за чарколяк, но като видях и разбрах колко жица трябва да мине през него се отказах. Успех.

Диодите не са със това съпротивление което е нужно и за това ти светят мигачите
7 мнения
• Страница 1 от 1