Вече без чейнджър и BMW Business RDS
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Вече без чейнджър и BMW Business RDS
Колкото и да ме беше страх да не разваля много интериора, мисля че добре се получи
DVD player- че чете си всички формати, юсб и четец за карти има, и 3 изхода за монитори, които смятам да монтирам над плафоните и в двете предни облегалки
Изключително добро качество на звука от оригиналните говорители, явно усилвателя на оригиналното радио е слаб! Няма никакво кривене!

Изключително добро качество на звука от оригиналните говорители, явно усилвателя на оригиналното радио е слаб! Няма никакво кривене!

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
батка и тебе те пере тока
ако беше Е36 и Е46 по бива, ама това Е39 с тия РАФТОВЕ и Секциии дето са ги направили за радио .. тц, само фабричното му отива и/или нави големата, но Пък различни хора Различни идеяли

ако беше Е36 и Е46 по бива, ама това Е39 с тия РАФТОВЕ и Секциии дето са ги направили за радио .. тц, само фабричното му отива и/или нави големата, но Пък различни хора Различни идеяли

- blacksapphire
- ентусиаст
-
Не може и не може да излезе толкова силен и качествен звук с оригиналното радио! С това добро обезшумяване, което имат 39ките, направо стана като концертна зала вътре , меко казано съм впечатлен. Нямам идея каква марка са оригиналните говорители, но все пак са почти 9 годишни, а свирят като нови
п.п Не знам как вървят цените нито на чейнджъра, който е 2003та година бтв, нито кой от двата кабела, стигащи до него, имаш предвид.

п.п Не знам как вървят цените нито на чейнджъра, който е 2003та година бтв, нито кой от двата кабела, стигащи до него, имаш предвид.

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
А колега черния капак дето да уплътни разтоянието около ДВД-то от къде стигна до тебе (купи ли си го, направиха ти го по проъчка) Скъсах се да търся и не мога да намеря вече сигурно от 5-6 месеца. Драсни едно ЛС. Благодаря!
The Ultimate Driving Machine
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
колко пари искаш за Чейнджъра, пиши ми на ЛС 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
blacksapphire написа:п.п Не знам как вървят цените нито на чейнджъра, който е 2003та година бтв, нито кой от двата кабела, стигащи до него, имаш предвид.
Свалил ли си ги? Аз мислех че е само един кабела. Най вероятно ми трябва кабела, който е от радиото до чейнджъра.
В Камор струва 100 лева този кабел, който ми трябва.
ja написа:... Аз мислех че е само един кабела. Най вероятно ми трябва кабела, който е от радиото до чейнджъра....
Кабелите са 2 (на практика има букса за още един коаксиален но той не се ползва)
- Дата кабела от касетофона/CD-то до чейнджъра (има една специална скоба, която го фиксира към буксата за радиото).
Този кабел трябва да се извади задължително цял с двете букси от снопа на инсталацията.
- Захранващ кабел (трижилен). Има постоянен (+), маса и управление от касетофона.
За този кабел е важна буксата към чейнджъра (кабелите могат да се удължават).
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
blacksapphire написа:Не може и не може да излезе толкова силен и качествен звук с оригиналното радио! С това добро обезшумяване, което имат 39ките, направо стана като концертна зала вътре , меко казано съм впечатлен. Нямам идея каква марка са оригиналните говорители, но все пак са почти 9 годишни, а свирят като нови
Прав си колега,много е смотан оригиналния саунд в Е39.Ама и аз много се чудих за твоето решение и накрая реших че оригиналното си е по красиво.А за колегата Noob4o-има ги тея капаци в магазините за музикално озвучаване,питай тук там.Цената е около 25 лв.Поздрави!
tsb_bg написа:ja написа:... Аз мислех че е само един кабела. Най вероятно ми трябва кабела, който е от радиото до чейнджъра....
Кабелите са 2 (на практика има букса за още един коаксиален но той не се ползва)
- Дата кабела от касетофона/CD-то до чейнджъра (има една специална скоба, която го фиксира към буксата за радиото).
Този кабел трябва да се извади задължително цял с двете букси от снопа на инсталацията.
- Захранващ кабел (трижилен). Има постоянен (+), маса и управление от касетофона.
За този кабел е важна буксата към чейнджъра (кабелите могат да се удължават).
Мерси колега, полезно.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
От ляво на дясно на първата снимка (правоъгълното блокче на чейнджъра):
- белия кръгъл - за коаксиален кабел (не се използва)
- по срдата малкия - захранване (три пина)
- дясно големия - дата кабел (за връзка с касетофона)
Снимката на касетофона (куплунга с многото кръгли пинове на гърба)
- дата кабела се фиксира с метален щифт на едно от правоъгълните гнезда отдолу на буксата (мисля лявото, но те не могат да се объркат, защото той влиза само на едното място и само по един начин)
- белия кръгъл - за коаксиален кабел (не се използва)
- по срдата малкия - захранване (три пина)
- дясно големия - дата кабел (за връзка с касетофона)
Снимката на касетофона (куплунга с многото кръгли пинове на гърба)
- дата кабела се фиксира с метален щифт на едно от правоъгълните гнезда отдолу на буксата (мисля лявото, но те не могат да се объркат, защото той влиза само на едното място и само по един начин)
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
гледам подпитвате за чейнджър ...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
тук имам , не съм му слагал дискове още ако има някой интерес на Л.С. ще го пробвам дали има ядове и може заедно с кабела да си замине
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
тук имам , не съм му слагал дискове още ако има някой интерес на Л.С. ще го пробвам дали има ядове и може заедно с кабела да си замине
15 мнения
• Страница 1 от 1