БАТЕРИЯ НА ТЕЛЕФОНА
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
БАТЕРИЯ НА ТЕЛЕФОНА
Знае ли някой има ли батерия, която да поддържа телефона защото след изваждане на конт. ключ телефона гасне след около 5 мин. при пускане, след като му мине теста, секторчето му което отразява състоянието на батерията остава празно.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Аз си мисля, че няма отделна батерия, а и не виждам смисъл да има. Това е за телефоните които са на кабел. Другите може и да имат.
Индикатора за батерия мери заряда на акумулатора на автомобила и мига когато е слаб и има опасност колата да не запали.
Тогава телефона се изключва автоматично. Посущия начин се изключва и радиото (за това с MID съм сигурен, за IRIS-a не съм), печка (ако има) и т.н. - с една дума всички излишни консуматори, които не са свързани с безопасността ...
Изключването на телефона 5 минути след гасене на колата се управлява от "комфорт модула"
Тогава телефона се изключва автоматично. Посущия начин се изключва и радиото (за това с MID съм сигурен, за IRIS-a не съм), печка (ако има) и т.н. - с една дума всички излишни консуматори, които не са свързани с безопасността ...
Изключването на телефона 5 минути след гасене на колата се управлява от "комфорт модула"
5 мнения
• Страница 1 от 1