Angel Eyes & Dragon claws при Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Angel Eyes & Dragon claws при Е39
Здравейте колеги,
Аз съм малко нов във форума и искам да попитам за Е39-ките, от кога почва стандартно да се произвеждат с фарове, така наречените Angel Eyes и отзад стоповете като като четири червени черти (за референция моля вижте снимката на колегата "WALL" от форума, точно това се сменява на неговата снимка).
Та, стандартно ли се монтират след 09.2001, когато е и фейс лифтът на Е39 или това е като екстра? И по-ранните модели имат ли такива фарове/стопове стандартно или някой просто си ги е сменил?
Също така, ако човек е решил да си купи 520i, какви са разликите преди и след 09.2001? Има ли мн нови модификации и оправени слаби черти, така да се каже? При дизела 525 вече се отива на повече коне и Common-Rail двигател, а при бензиновите промените какви са? Преди 2001 или в първите модели ор 1997 има ли повече "бъгове" отколкото в моделите производство '99+ например?
Благодаря преварително!
Аз съм малко нов във форума и искам да попитам за Е39-ките, от кога почва стандартно да се произвеждат с фарове, така наречените Angel Eyes и отзад стоповете като като четири червени черти (за референция моля вижте снимката на колегата "WALL" от форума, точно това се сменява на неговата снимка).
Та, стандартно ли се монтират след 09.2001, когато е и фейс лифтът на Е39 или това е като екстра? И по-ранните модели имат ли такива фарове/стопове стандартно или някой просто си ги е сменил?
Също така, ако човек е решил да си купи 520i, какви са разликите преди и след 09.2001? Има ли мн нови модификации и оправени слаби черти, така да се каже? При дизела 525 вече се отива на повече коне и Common-Rail двигател, а при бензиновите промените какви са? Преди 2001 или в първите модели ор 1997 има ли повече "бъгове" отколкото в моделите производство '99+ например?
Благодаря преварително!
- poklonnik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: сгодни женици
Re: Angel Eyes & Dragon claws при Е39
noone написа:
...Та, стандартно ли се монтират след 09.2001, когато е и фейс лифтът на Е39 или това е като екстра?
Стандартно
И по-ранните модели имат ли такива фарове/стопове стандартно или някой просто си ги е сменил?
Сменили са си ги
Също така, ако човек е решил да си купи 520i, какви са разликите преди и след 09.2001?
150кс старата/170 новата (акцизна)
Има ли мн нови модификации и оправени слаби черти, така да се каже?
Не.... така да се каже.
При дизела 525 вече се отива на повече коне и Common-Rail двигател, а при бензиновите промените какви са?
Common-Rail има и преди фейса, но не е акцизен за разлика от 520i 170к.с....
Преди 2001 или в първите модели ор 1997 има ли повече "бъгове" отколкото в моделите производство '99+ например?
Всички си имат бъгове...
Във 2,3,4 (Важните) теми ще откриеш всичко, което те инересува....

Благодаря за отговорите WALL...
Значи ако искам да карам 520и и да е с оргиналдЪ angel eyes то то ще е акцизно
(( Смотани акцизи, както и да е де, има доста неоргинални, които изглеждат добре.
Във важни - тема 2, нещо линковете за Указания за позлване на Е39... преди/след 2001 на английски не ми се отварят, а този немски още не го шпрехвам добре
Ще чета нататак другите
Грациас пак!
Значи ако искам да карам 520и и да е с оргиналдЪ angel eyes то то ще е акцизно

Във важни - тема 2, нещо линковете за Указания за позлване на Е39... преди/след 2001 на английски не ми се отварят, а този немски още не го шпрехвам добре

Ще чета нататак другите

Грациас пак!
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
кога започва фейслифта 09.2001г?
моята е произведена 12/2000 и съм явно някаква междинка щото съм с фейслифтова предница и задница ,обаче без фабричен ксенон
моята е произведена 12/2000 и съм явно някаква междинка щото съм с фейслифтова предница и задница ,обаче без фабричен ксенон

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- poklonnik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: сгодни женици
blacksapphire написа:Фейслифтът е 09/2000г, не 2001ва![]()
колега ,от къде я обади тая последната имотикона бе

e-30 forever
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
С фейслифта започва монтирането на м54 мотори, където 520i e 2,2литра и е 170 коня т.е, ако колата е преди 09/2000г. и има ейнджъл айс и и драгън клоус то те са слагани допълнително и не са оригинално така

10 мнения
• Страница 1 от 1