Волан Е 36 за Е 39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- rippersson
- Потребител
-
- Мечтае да кара: естествено М5
- Детайли за колата: Е 39/523i
Волан Е 36 за Е 39
Колеги моля за компетентно мнение. Харесъл съм си волан от Е 36 и искам да заменя с него моя грозен четири спицов волан монтиран на Е 39. Въпроса е дали няма да си купя волан който няма да пасне? Питам защото нямам възможност за проба, продавача е достра далече.
Мерси предварително и се извинявам на модераторите ако съм пропуснал някоя подобна тема.
Мерси предварително и се извинявам на модераторите ако съм пропуснал някоя подобна тема.
Четири спицовите волани на Е36 и Е39 изглеждат еднакво но са с различни парт-номера по каталог, което предполага да имат разлика (най-вероятно в шлиците)
Ако си харесал и друг модел E36 (и не с четири спици) може разликата да е още по-голяма (напр. управление на еърбега ....)
Най-добре пробвай преди да купуваш
Ако си харесал и друг модел E36 (и не с четири спици) може разликата да е още по-голяма (напр. управление на еърбега ....)
Най-добре пробвай преди да купуваш
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: Волан Е 36 за Е 39
rippersson написа:Колеги моля за компетентно мнение. Харесъл съм си волан от Е 36 и искам да заменя с него моя грозен четири спицов волан монтиран на Е 39. Въпроса е дали няма да си купя волан който няма да пасне? Питам защото нямам възможност за проба, продавача е достра далече.
Колега,първо пробвай волана,иначе има вероятност да си имаш два ама работещ на колата ти -само единия.!

- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Само за инфо колега този модел трилъчев волан които си харесъл от Е36 НЕ СТАВА на Е46, буксата на бега е различна.Предполагам че и на Е39 няма да стане,Аз си мисля че при шлиците не е проблем , именно буксата на бега.....
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Е 6том никои не е пробвал няма смисал да се гадае проба му е маиката 

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
воланите на е36 е39 и е38 със лентовия кабел захванат за волана димек преди 03.99г са еднакви шлица е същия буксара на бега също всичко е същото
само ранните модели на е36 мисля до 93-а или 94-а имат разлики
само ранните модели на е36 мисля до 93-а или 94-а имат разлики
- rippersson
- Потребител
-
Колеги благодаря за мненията. Волана вече трябва да пътува на сам. Като го слагам ще направя снимки и ще ги кача.
Да взема волана ме убеди една снимка на 5-ца с тоя същия волан.

Да взема волана ме убеди една снимка на 5-ца с тоя същия волан.

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
батка с тоя 4 лъчев волан не караме БМВ а тролеи
сложих си М волан .. ми като ги наложа стария 4 лъча излиза с 2 пръста отгоре на този м-ковия, ебаси разликата, направо тролеи с тоя 4 лъчев волан
сложих си М волан .. ми като ги наложа стария 4 лъча излиза с 2 пръста отгоре на този м-ковия, ебаси разликата, направо тролеи с тоя 4 лъчев волан
- rippersson
- Потребител
-
Така си е. На мене не ми се дават кинти за М-ков. Гледам продават ги за по 4-500 лева. Мисля да спестявам от такива глезотийки и да събирам за по - голям мотор.
Волана вече е сложен без проблеми.
Няма да описвам процедурата колега от Е 36 вече се е постарал много добре.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E%EB%E0%ED
Благодарности на колегата - bmw318tds за качествената стока и перфектното и опаковане.

Волана вече е сложен без проблеми.
Няма да описвам процедурата колега от Е 36 вече се е постарал много добре.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E%EB%E0%ED
Благодарности на колегата - bmw318tds за качествената стока и перфектното и опаковане.
9 мнения
• Страница 1 от 1