странични огледала с бленда !! Схема
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
странични огледала с бленда !! Схема
Колеги някой да е запознат страничните огледала какво ги командва за да се затъмняват ??.. защото гледам че нямат датчик ... сигурно трябва да ги вържа към огледалото в купето и то да ги командва така ли е ?? и съответно ако някой даде някаква разяснителна схема нмного ще съм му благодарен .. а да не вися с мултицета 2 часа и да замервам !! 

- map13
- младши ентусиаст
-
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Вътрешното огледало ги управлява, то е с датчиците. Има някъде из този подфорум стара тема със схема на вътрешното огледало и нови теми тук и в е34(май) само с разяснения кой цвят проводник за какво е. Моите странични огледала имат 4 проводника - 2 за отоплението и 2 за затъмняването, но нямам идея как точно са вързани към вътрешното.
Доколкото знам производител на всички електрохроматични огледала е Gentex. На техния сайт не видях никаква полезна информация, но тук има три pdf-а с инструкции за инсталация. Основно пак са наблегнали на вътрешното огледало, но ако ги разгледаш внимателно може и да откриеш информация за свързване на страничните - видях някакви схеми за окабеляване през А-колоните.
Доколкото знам производител на всички електрохроматични огледала е Gentex. На техния сайт не видях никаква полезна информация, но тук има три pdf-а с инструкции за инсталация. Основно пак са наблегнали на вътрешното огледало, но ако ги разгледаш внимателно може и да откриеш информация за свързване на страничните - видях някакви схеми за окабеляване през А-колоните.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- map13
- младши ентусиаст
-
- map13
- младши ентусиаст
-
Днес стана ясно .. че скоро и страничните огледала ще имат бленда
пусти огледала докато ги разбере човека който се занимаваше аджба за какво се борят мина една камара време ... оказа се, се затъмняват от има няма 1.5V а ние си мислихме, че 12V ги затъмнява ... та докато стигнем до това изключително
откритие... лично на мен ми стана криво / че парата дадена за това може да отиде на вятъра /
като почна да ги слагам ще пусна нова тема и ще опиша всяка една стъпка за тези който искат да го направят !

като почна да ги слагам ще пусна нова тема и ще опиша всяка една стъпка за тези който искат да го направят !
5 мнения
• Страница 1 от 1