интервенция от без борд към малък....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- poklonnik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: сгодни женици
интервенция от без борд към малък....
колата ми е 96 г. и нямам абсолютно никакъв борд ,та ако взема таблото с малък какво друго ми трябва
e-30 forever
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
!
нека да се намеся ако позволите с моето мнение по въпроса - интервенцията става за максимум от 10-15 мин. - предимствата: имаш показател коя врата е отворена(при мен показва и двете предни заедно която и да е отворена светят и двете, багажника не го показва дали е отворен и казанчето ми за чистачките явно няма датчик и го показва празно) разход и колко ти остава с това гориво като километри да изминеш; недостатъци: нямаш гонг когато падне темп. навън под 3 градуса и е много вероятно да ти светне една точка между дневния километраж и километрите на колата, а поне в Кюстендил няма кой да я изчисти таз грешка; след интеревенцията отиваш при някой с диагностика да прехвърли твоите си километри на новото табло и да вкара твоята рама в паметта - ти преценяваш дали да го правиш изборих ти какво получаваш в замяна на около 150 лв. за табло и ръчка (поне на мен толкоз ми излезе) и много благодарности на колеги като RASI i MadPresley за съвети и обяснения

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- poklonnik
- кандидат ентусиаст
-
Re: !
graf_vlad написа:нека да се намеся ако позволите с моето мнение по въпроса - интервенцията става за максимум от 10-15 мин. - предимствата: имаш показател коя врата е отворена(при мен показва и двете предни заедно която и да е отворена светят и двете, багажника не го показва дали е отворен и казанчето ми за чистачките явно няма датчик и го показва празно) разход и колко ти остава с това гориво като километри да изминеш; недостатъци: нямаш гонг когато падне темп. навън под 3 градуса и е много вероятно да ти светне една точка между дневния километраж и километрите на колата, а поне в Кюстендил няма кой да я изчисти таз грешка; след интеревенцията отиваш при някой с диагностика да прехвърли твоите си километри на новото табло и да вкара твоята рама в паметта - ти преценяваш дали да го правиш изборих ти какво получаваш в замяна на около 150 лв. за табло и ръчка (поне на мен толкоз ми излезе) и много благодарности на колеги като RASI i MadPresley за съвети и обяснения
искате да кажете ,че ще ми показва моментния разход и оставащо гориво ,освен отворените врати

e-30 forever
- poklonnik
- кандидат ентусиаст
-
да намерих темата ,благодаря на всички ...
а някой да продава табло и ръчка
питам сериозно
а някой да продава табло и ръчка

питам сериозно
e-30 forever
8 мнения
• Страница 1 от 1