интервенция от без борд към малък....

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: сгодни женици

интервенция от без борд към малък....

Мнение от poklonnik » 11 Мар 2009, 14:21

колата ми е 96 г. и нямам абсолютно никакъв борд ,та ако взема таблото с малък какво друго ми трябва
e-30 forever

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 11 Мар 2009, 15:05

лостче за мигачите с копче BC :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW-E38 735i face

КЙХГЦ

Мнение от RASI » 11 Мар 2009, 16:46

освен лостчето и едно кабелче което се сварзва от бялата букса на таблото или по точно на 1-ви пин и до лостчето 6-ти пин и си готов 8)

Потребител
Аватар

!

Мнение от graf_vlad » 11 Мар 2009, 16:56

нека да се намеся ако позволите с моето мнение по въпроса - интервенцията става за максимум от 10-15 мин. - предимствата: имаш показател коя врата е отворена(при мен показва и двете предни заедно която и да е отворена светят и двете, багажника не го показва дали е отворен и казанчето ми за чистачките явно няма датчик и го показва празно) разход и колко ти остава с това гориво като километри да изминеш; недостатъци: нямаш гонг когато падне темп. навън под 3 градуса и е много вероятно да ти светне една точка между дневния километраж и километрите на колата, а поне в Кюстендил няма кой да я изчисти таз грешка; след интеревенцията отиваш при някой с диагностика да прехвърли твоите си километри на новото табло и да вкара твоята рама в паметта - ти преценяваш дали да го правиш изборих ти какво получаваш в замяна на около 150 лв. за табло и ръчка (поне на мен толкоз ми излезе) и много благодарности на колеги като RASI i MadPresley за съвети и обяснения
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 11 Мар 2009, 17:01

и при мен изчезна гонга когато минах от малкия БК към големия - трябва си прекодиране

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: !

Мнение от poklonnik » 11 Мар 2009, 17:09

graf_vlad написа:нека да се намеся ако позволите с моето мнение по въпроса - интервенцията става за максимум от 10-15 мин. - предимствата: имаш показател коя врата е отворена(при мен показва и двете предни заедно която и да е отворена светят и двете, багажника не го показва дали е отворен и казанчето ми за чистачките явно няма датчик и го показва празно) разход и колко ти остава с това гориво като километри да изминеш; недостатъци: нямаш гонг когато падне темп. навън под 3 градуса и е много вероятно да ти светне една точка между дневния километраж и километрите на колата, а поне в Кюстендил няма кой да я изчисти таз грешка; след интеревенцията отиваш при някой с диагностика да прехвърли твоите си километри на новото табло и да вкара твоята рама в паметта - ти преценяваш дали да го правиш изборих ти какво получаваш в замяна на около 150 лв. за табло и ръчка (поне на мен толкоз ми излезе) и много благодарности на колеги като RASI i MadPresley за съвети и обяснения

искате да кажете ,че ще ми показва моментния разход и оставащо гориво ,освен отворените врати :shock: значи пак казвам -нямам абсолютно никакъв борд :!:
e-30 forever

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от poklonnik » 11 Мар 2009, 17:17

да намерих темата ,благодаря на всички ...

а някой да продава табло и ръчка :mhihi:

питам сериозно
e-30 forever

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW-E38 735i face

дегег

Мнение от RASI » 11 Мар 2009, 17:37

аз само да добавя че при мен загубих само гонга показвами всичко врати и 4-те и багажника разходи литри км и тн. и не ми свети точка а дано не ми и светне,успех колеги ;)

Назад към E39