Корите на вратите скърцат.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 TDS
Корите на вратите скърцат.
Колеги корите на предните ми врати (с кожа съм) скърцат като минавам по неравности а също и при натиск с ръка.Звукът наподобява търкане със стериопор натискам-скръъц пускам-скръъц много дразнещо.Някои имал ли го е този проблем и как го е решил?
Благодарности.
Благодарности.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
сигорно са ти се отлепили долните шкафчета, махни кората и виж как е положениети, и как са щипките, ако не знаеш как питаи =)
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 TDS
Колега ще съм ти благодарен ако ме светнеш как се сваля тая кора за да не полома нещо друго.Какво имаш в предвид отлепили не е ли само на щипки?И евентуално ако трябват нови щипки от къде да ги купя?
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ето това ти е кората отзад свалена колега, ето тия черните барчета дето се падат от долната част се отлепят, а на тях са долните щипки и за това се чува това, което е при теб
а кората се сваля лесно - при дръжката има 1 болт и при духалката още един болт, после леко с права отверка започваш да откачаш щипките, сваляш кората лепиш с лепило здраво и я слагаш и всичко заспива

а кората се сваля лесно - при дръжката има 1 болт и при духалката още един болт, после леко с права отверка започваш да откачаш щипките, сваляш кората лепиш с лепило здраво и я слагаш и всичко заспива

- mitkofriz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 tds 98'
6 мнения
• Страница 1 от 1