теч на гнп

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от wmb » 24 Фев 2009, 22:04

dani_94 написа:
wmb написа:значи си за реглаж на дюзи или ако са много зле за нови разпръсквачи
но играенето на оборотите ти е от гнп-то направи рекламация на монтанските майстори
а може и само центровка на гнп да се направи

Бате, може ли да те попитам, как се регулират дюзите на ТДС???
Какво друго трябва да се гледа освен грешките???
Но го обясни подробно, с прости думи за да го разберът всички...

курсовете са само в петък и то от 15ч. :D
кажи какво по точно да обясня?
има ли някой необходимите инструменти и техника за да обясня.
който взима парите за диагностика нека обясни на човека кое какво е,или всички сме специалисти, взимаме някакъв Carsoft и сме готови диагностици и край.
последното нещо което чух е че на компютъра изписало че ангренажния ремък бил обърнат но опъки :D и гарнитурата на главата била изгоряла :arrow: направо да паднеш

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 530d Exclusive Edition
Мечтае да кара: само бмв

Мнение от светльо85 » 27 Фев 2009, 20:15

:banghead:

Аватар
Кара: E34

Re: теч на гнп

Мнение от ivan. » 27 Фев 2009, 20:44

hobotqnin написа:
маречков написа:
hobotqnin написа:
маречков написа:
hobotqnin написа:
светльо85 написа:колеги имам питане,дали е лесна смяаната на гарнитурите или по добре да се ходи на сервиз и колко горе долу излиза цяалата процедура и кои сервиз бихте ми препорачали а и колата е 525 тдс, мерси предварително :uups:

пиши ми на лс-то.ще ти дам телефона на едни момчета-много разбират от гнп-та на БМВ,не са в софия но мисла че няма да останеш разочарован ак ги посетиш

Ти недей го праща там, щото аз си тръгнах и колата беше по - зле, отколкото като я закарах :evil: :evil: :evil: и на всичкото отгоре тоя ми сцепи капака на помпата докато го удряше с ЧУК И ОТВЕРКА да "РЕГУЛИРА" :evil: :evil: :evil: и накрая ми каза че "ТУЙ Е ОТ МЕНЕ" и на Лукойла го чакаше следващия балък :evil: :evil: :evil:
И стига с тея ЛС. Дай телефона тука и ако е същия дето си мисля ще му напиша името и разни др. неща. Сега съжалявам, че не послушах Zvetiko, като писа в другата тема.

сигурно говориме за различни хора.казва се Дани и е от Монтана.Всъщност те са двама и се занимават с такива неща.Аз поне съм доволен,щтото един дришльо от Овча Купел-Иван се казва за същата работа ми взе 250 или 300,и след 2 дена колата се скапа-беше сменил само уплътненията на гнп-то,и както ти казваш-много лошо беше удрял с чука

Ми бате, ти му написа името, а бях сигурен за него, щото след като ти писа, че си доволен и аз изтичах до Монтана, обаче на мен не ми свърши работа. Каза ми да си сменя и умната дюза, при положение, че е здрава (110 ома съпронивление има), после, ако не стане и верига да съм сменял, е да, ама не, накрая се ядосах, отворих на Zvetiko темите и си направих колицата да мърка с една проста регулировка. Сега ме е яд и да това, че изсипах 600-700 лв. за пишман майстори.
Такаааа, към автора на темата, ако знаеш в коя посока се развиват и завиват болтчета, отваряй на Zvetiko темите и почвай, не се занимавай с пишман майстори, дето да ти трошат колата и да им плащаш.

съжалявам че си останал разочарован,на мен ми правиха плочката на гнп-то, и да чукна на дърво всичко е наред.А относно тези теми на Zvetiko-само за центровка на помпата ли са или....!?Защото имам едно леко колебание на оборотите от 750 до 770 при загрял мотор,съпроводено с едно леко притрисане на мотора,и все още не е решен тоя проблем.Дай някакъв линк към тия теми
Колега понеже се много ''палеше'' и подкрепяше мнението ,че плочките се ремонтират -аз съм на обратния полюс(но смея да твърдя,че в НЯКОИ случай може да им се даде нов живот),прегледах темите ти преди и след ремонта на плочката и пишеш едни и същи симптоми :roll:
Къде изчезна 5годишната гаранция след ремонта :?:
Относно колегата с теч-а ,мога да му помогна,стига само да му се разхожда

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 27 Фев 2009, 22:11

Темата като цяло много ми хареса... Данката явно се е преместил от Е34 към Е39... а там вече има и дебитомери и т.н., много ми харесват нещата и с удоволствие бих дал едни 150-200 лв. да ми "излекуват" плочката :), но сега съм нещо кът с парсата и ще зачакам някоя и друга година :roll:
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 530d Exclusive Edition
Мечтае да кара: само бмв

Мнение от светльо85 » 28 Фев 2009, 13:21

мерси на всички колеги и специално на wmb.относно бруги колеги които имат този проблем ходете само в сервиз сами неможе да се справите успех на всички :bchug:

Предишна

Назад към E39