Функциите на Ключа !!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 M54B30

Мнение от sajonara » 20 Фев 2009, 0:36

добре де аз понякога задйствам паник моуда но не знам как?
Няма ли някой който да си е играл с клуча и даде нео интересно като информация.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: i3 120ah 2019

Мнение от DaveMF » 22 Фев 2009, 11:13

Освен задържането на копчетата за комфорт ентъра и изключването на обемния датчик, не пише за други функции поне в ръководството.

Всичко останало мисля, че се програмира с ключа. Скоро ще ходя във Вари да го направим и ще ви пиша какво е възможно.

Поздрави

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 22 Фев 2009, 13:23

значи до тук разбрахме следното:
1. задържайки бутона за отключване се смъкват и стъклата и шибидаха се отваря
2.задържайки бутона за заключване се вдигат стъклата и шибидаха
3. ако при заклю4ена кола натиснете веднъж бутона за заключване светва осветлението в нея
4.ако при заклю4ена кола веднага след заключването натиснете бутона за заключване се изключва обемния датчик
5. ако искате да отворите само багажника да знаете 4е след това той се самозаключва , не се налага да натискате бутона за заключване на цялата кола
6. мисля 4е при отключена кола ако натиснете бутона за отключване отново светва осветлението в колата

само не разбрах ,ако колата има фабрична аларма как се пуска да чуеш поне как пищи :twisted: има ли паник бутон някъде в ключа?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: i3 120ah 2019

Мнение от DaveMF » 22 Фев 2009, 13:54

Аз имам фабрична аларма, но съм я чувал само веднъж - не я бях карал дълго време, и когато тръгнах да се пробвам да паля, беше паднал акумулатора. На този етап при завъртане едвам светваха уредите, а камо-ли да запали. И тогава като я заключих, започна да пищи като предупреждение, че е паднал акумулатора.

Пищи подобно на телефонен сигнал за заето, но адски силно и дразнещо. Но за паник бутон никога не съм чувал и не знам да има.

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 22 Фев 2009, 14:18

Ако сте с "ромбоидния" ключ и имате мемори може да се програмират ключовете с различни настройки седялка, огледала и т.н. Тези настройки се нагласят още докато отключвате с дадения ключ. 8)

Предишна

Назад към E39