Пак се започнаха проблемите!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
SportenSHPAIK написа:Немога ли да пиша до Съюза на потребителите.Имам и фактура за колата.
Колега като не си в час и не се сещаш питай!Никой няма да ти върне парите,ако щеш и до Брюксел да пишеш.

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
emok написа:...... Това е някой от форума или от друг клуб ,който се регистрирал с нов ник и ни гледа сеира.
.
Абе колега,знаеш ли,че като се замисля може би си прав.............!
Колега Sporten SHPAIK ,дай снимки на колата ти да я видим....!Колеги,и аз като emok започвам да подозирам измама.
Е много ясно че е измама!Я му вижте от последните 3-4 дена постовете,щото аз сега ги видях и се захласнах да се смея направо!Но лошо няма,трябва и такива фенове да има да развеселяват форума.
.Много се съмнявам да не е някой чешит от големите хейтъри на БМВ-Алди форума!
А може и да е някой от нашия си форм и просто да се прави майтап!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=133314

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=133314
Shades of grey!
Re: Пак се започнаха проблемите!!!
SportenSHPAIK написа:Днес си карам с около 90км и се наложи да спра рязко и какво да стане педала зе да заяжда изкарах си акала,неще и неще да стигне додолу натискам ритам ефект йок.Израсих се 7 бона за тази кола а тя се оказа скапана отвсякаде пробутали са ми болук.
Тва щот като си я взел не си ни почерпил...
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
Здравейте всички!!! Искам да обърна внимание на цената на Е-39 мисля че за 7к не може да се купи хубава петица ако греча някой да ме поправи все пак това да не е некой фолцваген или мерцедес 190
така че ако това и е цената значи човека не се е прецакал просто за момента е направил компромис!!! От сега на татък докато стигне 13к-15к
все ремонти го очакват, но дано греша!!!
Успех на всички и за тези който искат да си купят Е-39 не зависимо с какъв двигател не гледайте най евтината
така че ако това и е цената значи човека не се е прецакал просто за момента е направил компромис!!! От сега на татък докато стигне 13к-15к
Успех на всички и за тези който искат да си купят Е-39 не зависимо с какъв двигател не гледайте най евтината

vaaseetoo написа:Здравейте всички!!! Искам да обърна внимание на цената на Е-39 мисля че за 7к не може да се купи хубава петица ако греча някой да ме поправи все пак това да не е некой фолцваген или мерцедес 190
Той, човека толкова глупости изписа по други теми, че се чудя дали изобщо е дал нещо...
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2