Пак се започнаха проблемите!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 96-8' 523ti

Мнение от bmw_n00b » 16 Фев 2009, 21:39

Да са ни живи и здрави модераторите!!! RESPECT!!! :no:
Изображение Schnappi, Das Kleine Krokodil

интерФЕЙСА на форума... нещо ми е непрегледен...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 16 Фев 2009, 22:02

SportenSHPAIK написа:Немога ли да пиша до Съюза на потребителите.Имам и фактура за колата.

Колега като не си в час и не се сещаш питай!Никой няма да ти върне парите,ако щеш и до Брюксел да пишеш. 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 16 Фев 2009, 22:12

emok написа:...... Това е някой от форума или от друг клуб ,който се регистрирал с нов ник и ни гледа сеира.
.

Абе колега,знаеш ли,че като се замисля може би си прав.............!
Колега Sporten SHPAIK ,дай снимки на колата ти да я видим....!Колеги,и аз като emok започвам да подозирам измама.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dieselboy » 16 Фев 2009, 22:51

Е много ясно че е измама!Я му вижте от последните 3-4 дена постовете,щото аз сега ги видях и се захласнах да се смея направо!Но лошо няма,трябва и такива фенове да има да развеселяват форума. :mhihi: .Много се съмнявам да не е някой чешит от големите хейтъри на БМВ-Алди форума! :mhihi: :mhihi: А може и да е някой от нашия си форм и просто да се прави майтап!

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=133314
Shades of grey!

старши ентусиаст
Аватар

Re: Пак се започнаха проблемите!!!

Мнение от ja » 16 Фев 2009, 22:56

SportenSHPAIK написа:Днес си карам с около 90км и се наложи да спра рязко и какво да стане педала зе да заяжда изкарах си акала,неще и неще да стигне додолу натискам ритам ефект йок.Израсих се 7 бона за тази кола а тя се оказа скапана отвсякаде пробутали са ми болук.

Тва щот като си я взел не си ни почерпил...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 ТДС

Мнение от vaaseetoo » 17 Фев 2009, 1:35

Здравейте всички!!! Искам да обърна внимание на цената на Е-39 мисля че за 7к не може да се купи хубава петица ако греча някой да ме поправи все пак това да не е некой фолцваген или мерцедес 190
така че ако това и е цената значи човека не се е прецакал просто за момента е направил компромис!!! От сега на татък докато стигне 13к-15к
все ремонти го очакват, но дано греша!!!
Успех на всички и за тези който искат да си купят Е-39 не зависимо с какъв двигател не гледайте най евтината :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 17 Фев 2009, 2:59

vaaseetoo написа:Здравейте всички!!! Искам да обърна внимание на цената на Е-39 мисля че за 7к не може да се купи хубава петица ако греча някой да ме поправи все пак това да не е некой фолцваген или мерцедес 190
така че ако това и е цената значи човека не се е прецакал просто за момента е направил компромис!!! От сега на татък докато стигне 13к-15к
все ремонти го очакват, но дано греша!!!
Успех на всички и за тези който искат да си купят Е-39 не зависимо с какъв двигател не гледайте най евтината :winky:

Той, човека толкова глупости изписа по други теми, че се чудя дали изобщо е дал нещо...

Предишна

Назад към E39