обръщане на десен волан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
обръщане на десен волан
искам да попитам някой обръщал ли е дирекция на Е39,казаха ми че ставало и струвало около 2000 лв.всичко,но незнам дали е вярно.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колега не се вкарвай във филми със смяна на дирекция или ако ще го правиш трябва да наредиш двете коли донора и тази с дясната дирекция и да сменяш наред
- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
А има ли начин да си сменя задното с предно щото така много нестабилно бе.Оня ден едвам взех един завой не е работа тва.Да не карам БТР че да е с задно.
Истината е в бензиновата паница.
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Щом неможеш да се примириш/свикнеш със задното предаване просто смени марката!
Лично според мен задното е чара на марката!!!
А и Е39 има ASC което доста помага на невнимателните шофьори.
Лично според мен задното е чара на марката!!!
А и Е39 има ASC което доста помага на невнимателните шофьори.
SportenSHPAIK написа:А има ли начин да си сменя задното с предно щото така много нестабилно бе.Оня ден едвам взех един завой не е работа тва.Да не карам БТР че да е с задно.
Тоя пост първо не му е в тая тема мястото и ако поста е сериозен значи човека има сериозен проблем. Никога не съм предполагал че ще прочета нещо подобно. Обикновено хората си купуват БМВ точно заради задното предаване.
Доста кончета в един обор.

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
просто ламера нема кво да каже по темата и само си пише 4е си нема работаemok написа:SportenSHPAIK написа:А има ли начин да си сменя задното с предно щото така много нестабилно бе.Оня ден едвам взех един завой не е работа тва.Да не карам БТР че да е с задно.
Тоя пост първо не му е в тая тема мястото и ако поста е сериозен значи човека има сериозен проблем. Никога не съм предполагал че ще прочета нещо подобно. Обикновено хората си купуват БМВ точно заради задното предаване.
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
SportenSHPAIK написа:А има ли начин да си сменя задното с предно щото така много нестабилно бе...
дааа става с двигател и скоростна кутия от Ауди А6. После малко се нагажда предницата и става... 4е ти не zнае6 ли???

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
9 мнения
• Страница 1 от 1