Колата `сее` Решено....май

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от RICHY » 10 Фев 2009, 14:21

Ако след смяната на предните тампони проблема продъжава,най вероятно става дума за задни горни носачи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 10 Фев 2009, 15:52

не се занимавайте да сменяте само тампони сменяите комплект носача с тампона

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 11 Фев 2009, 13:15

Ако отидете на сервиз и вдигнат колата и ви проверят носачи и биалетки и всичко е наред там значи единствената друга причина поради която това може да се случи според мен е крива джанта или крива гума. За целта отивате на гумаджия и тои веднага ще ви каже има ли проблем или няма.
На мен ми се е случвало на предишната кола е36 такъв проблем оказа се крива гума. Също и година след това оказа се крива джанта.

Според мен колеги преди да се хвърляте в някви филми и да мислите кое да сменяте профилактично е наи добре да идете първо на стенд да ви видят окачването а и вие да си го огледате и после на гумаджия. По нашите пътища е възможно често да се изкриви нещо по предницата просто са много зле.
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

..

Мнение от glendower » 11 Фев 2009, 19:52

Колеги и аз имах този проблем и отидох в сервиз и ми смениха заден лагер 2 та носа4а отзад с тампоните и отпред си4ки носа4и и след това ми я минаха на стенд за да я проверят и се орпажи сега не сее на никъде ...

Предишна

Назад към E39