Няма възможност за халогени ?!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 09 Фев 2009, 16:08

signala написа:
DroW написа:
signala написа:При мен пък беше още по интересно,имах си халогени на предната броня свързани всичко ок,но вътре копче само с една позиция която пускаше задните само :confused: След като ми поискаха 50 лв за ключ с две позиции(втора ръка) вече пуска само предните :twisted:

Колега преметнали са те. Копчето и на мен ми беше оригинално с една позиция. Купих си копче от форума от колега с 2001ва или 2000ната е39 но това е без значение. Копечето е с 4 позиции. Копчето се поставя без модифициране на мястото на старото. За по сигурно си купих копчето заедно с кабелите от колегата за тази цел тои ми ги беше сряазал за да ми ги прати но май нямаше нужда от тях. Както и да е ако искаш да ти светят халогените отпред колега ти трябва копче с 4 позиции.

Нене никой не ме е премятал аз не сам купил друго копче,просто един приятел размени кабелчетата в моето и сега вместо задните пуска предните ;)

ААаа е виж това вече е хитро. :shock: Е важното е да работи в крайна сметка и за мен предните са най-важните попринцип.
Изображение

Изображение

Предишна

Назад към E39