Пръскалки на фаровете... нихт арбайтен :(
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
продължавате с личните нападки и пак ще трябва да трия!
Пръскалките на фаровете пръскат при следните условия:
1. фаровете са пуснати
2. на всеки 3 чистения на предния прозорец с вода
или
2. винаги, когато се натисне копчето за интензивно почистване (отстрани на лосчето на чистачките)
Пръскалките на фаровете пръскат при следните условия:
1. фаровете са пуснати
2. на всеки 3 чистения на предния прозорец с вода
или
2. винаги, когато се натисне копчето за интензивно почистване (отстрани на лосчето на чистачките)
Значи днес си поиграх малко на паркина и пръскалките проработиха. Явно са били замръзнали нещо понеже освен да наливам течност и да пръскам друго не съм правил...
Другия ми въпрос е само, в това 2-рото казанче какво се налива понеже аз съм се заблудил, че това е казанчето за фаровете и си наливам там същата течност. Може ли да се преебе нещо.
Другия ми въпрос е само, в това 2-рото казанче какво се налива понеже аз съм се заблудил, че това е казанчето за фаровете и си наливам там същата течност. Може ли да се преебе нещо.
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Не може да се преебе нищо. То е за интензивното миене. Продава се специална течност, концентрат. Може да си я вземеш от всички представители на марката .Много хора наливат и в другото от нея. По хубаво чисти.
Не слагай обаче концентрат тип веро в това казанче (също и концентрата на ОМВ -70) , ще се запуши пак нещо.
Сашо.
Не слагай обаче концентрат тип веро в това казанче (също и концентрата на ОМВ -70) , ще се запуши пак нещо.
Сашо.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
здравейте колеги,
и при мен е същото положение-еднократно пръскане към фаровете и после край,като все пак има логика,вмw не е направена,за да следи другите коли и да каля фаровете ....
и при мен е същото положение-еднократно пръскане към фаровете и после край,като все пак има логика,вмw не е направена,за да следи другите коли и да каля фаровете ....
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
при мен на седмицата е така при пуснати фарове с дърпане на лостчето на чистачките към мен мие и стъклото и фаровете мисля на 3 отделни импулса пръска вода и после някъде след 3 или 4 измивания на стъклата пак пуска пръскалките на фаровете коет е логично с оглед на това че казанчето за чистачките е 1 литър някъде а това на чистачките към 4 или 5
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
И при мен не пръскаха. Когато извадих пръскалките на фаровете се оказа, че няма как да стигне вода до тях щот' няма маркуч
Идея как да ги накарам да пръскат?

Идея как да ги накарам да пръскат?
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
има бая подробна тема някъде, ама търсачката никой не я уважава ...а..
Пръска на фаровете на всяко 3то пръскане на прозорците... малкото казанче е за интензивно измиване .. на ръчката за чистачките имаш един бутон на върха (S) като го натиснеш и пръска от течността която си налял в малкото казанче ( а и от голямото ако няма в малкото - поне при мен е така) , като може да сипеш по концентрирана, та да маха мухичките изцяло... много е яка тая екста... само зимата се сипва концентрат да не замръзне моторчето...
Пръска на фаровете на всяко 3то пръскане на прозорците... малкото казанче е за интензивно измиване .. на ръчката за чистачките имаш един бутон на върха (S) като го натиснеш и пръска от течността която си налял в малкото казанче ( а и от голямото ако няма в малкото - поне при мен е така) , като може да сипеш по концентрирана, та да маха мухичките изцяло... много е яка тая екста... само зимата се сипва концентрат да не замръзне моторчето...
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2