Четене на грешки при изгорели пискели
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Четене на грешки при изгорели пискели
Някой знае ли как мога да си проверя какво съобщение ми се показва на БК, при положение, че 90% от пикселите ми са изгорели и едниствено някой път мога да различа коя е последната и/или предпоследната буква. Сутрин като запаля ми показва, че нещо ми е .....LOW, но може да са няколко неща. Допълнително в движение като светна централната лампа ми изписва нещо на БК, но абсолютно нищо не мога да разчета.
Може ли тази информация по някакъв начин да излиза на монитора на навигацията?

Може ли тази информация по някакъв начин да излиза на монитора на навигацията?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Четене на грешки при изгорели пискели
gpt написа:Може ли тази информация по някакъв начин да излиза на монитора на навигацията?
Не може

Виж тук, може да успееш да ги оправиш http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=122530
Има случай сутрин като запаля да ми даде 4 съобщения едно след друго, включително като е и със звуков сигнал и малко дразни ама те за добре са го направили хората. Аз освен че ги разчитам и знам и защо ми ги дава. Като за начало си долей казанчетата за чистачките и това ...LOW може и да изчезне. Малко е кофти, че като пръснеш 5-6 пъти на стъклата (образно казано) и пак започва да го дава, а като погледнеш казанчетата те наполовината пълни.
3 мнения
• Страница 1 от 1