Въпрос :
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dimitar_kodoshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
Въпрос :
Здравейте колеги, става въпрос за външния термометър.
Защо когато външната температура падне под +3 градуса, градусите на таблото мигат и издават звук.
За какво всъщност предупреждават
.
Немога да намеря логично обяснение
. Благодаря
Защо когато външната температура падне под +3 градуса, градусите на таблото мигат и издават звук.
За какво всъщност предупреждават

Немога да намеря логично обяснение

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Предупреждава,това е нормално .Спокойно ,просто провери антифриза дали ти е читав 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- j_
- Потребител
-
- Кара: f10 535xd
Например, че е възможно да има заледявания .... това е доста лесно да се предположи ....
не съм чел инструкциите за ползване чак до такива подробности - но това ми се вижда като логично обяснение
не съм чел инструкциите за ползване чак до такива подробности - но това ми се вижда като логично обяснение

Мързелът е основен двигател на прогреса 

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Ами колега предупреждава, че има спад на температурата и това предполага по лоша пътна обстановка(заледени участъци и др.) Предупрждава с мигане на температурата и звуков сигнал на гонга когато стане и прекалено горещо. И двете неща са направени да повишат вниманието на водача 

**Novobraneca написа:Ами колега предупреждава, че има спад на температурата и това предполага по лоша пътна обстановка(заледени участъци и др.) Предупрждава с мигане на температурата и звуков сигнал на гонга когато стане и прекалено горещо. И двете неща са направени да повишат вниманието на водача

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
На един колега с друга марка, под 3 градуса му изписва направо "Posible ice", вместо да се чуди защо му мига температурата. 

- dimitar_kodoshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
Благодаря Ви колеги, отзовахте се светкавично.
От 18 г. съм професионален шофьор и всички тези явления ги знам и което е най-важно се съобразявам стях, но незнаех, че моята красавица е толкова интелигентна.
Обичам я тази кола
.
От 18 г. съм професионален шофьор и всички тези явления ги знам и което е най-важно се съобразявам стях, но незнаех, че моята красавица е толкова интелигентна.
Обичам я тази кола

7 мнения
• Страница 1 от 1