Помощ за водна помпа СПЕШНО !!! ПРОБЛЕМА РЕШЕН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
Помощ за водна помпа СПЕШНО !!! ПРОБЛЕМА РЕШЕН
колеги помагайте каква водна помпа да слагам и ако някой е сменял да каже точно каква е, защото в сервиза ми предлагат 2 едната е около 100лв. (на КВП мисля); а другата мисля към 170лв.(на граф ама пак не съм сигурен). Четох че оригиналната в дару е към 180 лв. някой снае ли марка?
Последна промяна twistermpm на 06 Фев 2009, 0:10, променена общо 2 пъти
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
е да ама дару ми е далеч, така че ако може и други колеги да дадът мнение за техните ако са сменяли и най вече марката на водната помпа която продават в дару
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
twistermpm написа:...марката на водната помпа която продават в дару
Ами то на нея няма марка, пише само BMW

Производителите може да са много.Един приятел си купи HEPU от D&N за 80лв с метален импелер и още си кара колата.
- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Преди 3 дена сменях водна помпа,сложих Колбеншмид с метална турбинка около 90лв. клиентска цена е.Един приятел сложи същата преди година и няма проблеми,затова взех същата.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
аз сложих преди година и половина водна помпа за скромната сума от 190лв !!! явно бая са ма метнали !! или цените са се стопили !! 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
братя и сестри, и аз живи здрави пролетта ще сменя водната помпа, все пак смених термостата с оригинален в дару, мисля и водната помпа за да я настъпвам колата до червено както си обичам от 3-та на 2-ра
пък и виското чисто ново сложих лятото, маи само промивка на радиаторите остана и нова водна
та ще я взема от дарукар тва е сигорно, с тия неща ташак не бива, тази в дару се води оригинална така ли ? смисал и тя ли е с метална торбинка ? и защо тези наще фабричните са с пласмасова торбинка

та ще я взема от дарукар тва е сигорно, с тия неща ташак не бива, тази в дару се води оригинална така ли ? смисал и тя ли е с метална торбинка ? и защо тези наще фабричните са с пласмасова торбинка
BMW-E39 написа:братя и сестри, и аз живи здрави пролетта ще сменя водната помпа, все пак смених термостата с оригинален в дару, мисля и водната помпа за да я настъпвам колата до червено както си обичам от 3-та на 2-рапък и виското чисто ново сложих лятото, маи само промивка на радиаторите остана и нова водна
Колега прочети тук http://bmw.ctcms.net/bmw/BMW%20Club%20Bulgaria/_Other_/%22The%20Best%20Of%22%20Articles/Questions%20DaruCar%20Expert.pdf
има писано за турбинките на водната помпа

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
Така приятели проблема е решен с нова водна помпа с метална турбинка, защото тази дето я смъкнаха и тя е оригинална с метална. Мерси за съветите.
11 мнения
• Страница 1 от 1