Чистачка Е39 комби! Задна.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Чистачка Е39 комби! Задна.
Може да ви звучи тъпо, но може ли да се пусне чистачката без да се налага да се пръска едновременно. Говорим за задната чистачка
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
`DaRkMaN написа:като бутнеш лостчето за чистачките напред би трябвало просто да се пусне а ако го натиснеш още напред тогава и пръска при мен поне е така
и при мен е така!
Интервала се наглася като пуснеш чистачката след определен интервал избран от вас я изключваш след което я пускаш отново и воаляя:)
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
`DaRkMaN написа:като бутнеш лостчето за чистачките напред би трябвало просто да се пусне а ако го натиснеш още напред тогава и пръска при мен поне е така
Това БМВ е е на един приятел. Значи, ако не се случва при него(ние също търсихме нормалната логика както и ти ми каза), значи че нещо му е счупено на лостчето, щото нещо не е наред.
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
525bmw написа:`DaRkMaN написа:като бутнеш лостчето за чистачките напред би трябвало просто да се пусне а ако го натиснеш още напред тогава и пръска при мен поне е така
Това БМВ е е на един приятел. Значи, ако не се случва при него(ние също търсихме нормалната логика както и ти ми каза), значи че нещо му е счупено на лостчето, щото нещо не е наред.
колега ако свалите лостчето и му почистите контактните крачета може и да стане,но не съм сигурен как стоят нещата там!
7 мнения
• Страница 1 от 1