индикация на таблото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
индикация на таблото
Здравейте джентлмени, сутринта като палих и не изключих от скорост и незнам дали е от това но ми светна един Квадрат с кръгче вътре и стрелки като часовник.... знае ли някой к'во е това..... свети ми също и Инспекшън върху последния лампички от маслото....дали има връзка ???
и знае ли някой от къде да взема иснтрукция за колата??

и знае ли някой от къде да взема иснтрукция за колата??
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
това е индикация за сервизен интервал мисля за смяна на спирачна течност нищо страшно няма според зависи коя година ти е колата се маха или с комп или от таблото
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
Анзак прав си баце.. оказвало некав край на течността на спирачките... което ще рече ще трябва да се сменя... а такаааа а къде се сменя тая течност....
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Mitaran написа:Анзак прав си баце.. оказвало некав край на течността на спирачките... което ще рече ще трябва да се сменя... а такаааа а къде се сменя тая течност....
В Дару има байпас машина и ти подменят маслото, миналата година цялата процедура струваше 60лв, не знам дали няма промяна.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Mitaran написа:Анзак прав си баце.. оказвало некав край на течността на спирачките... което ще рече ще трябва да се сменя... а такаааа а къде се сменя тая течност....
не е задължително да я сменяш за да се махне надписа но е препоръчително
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
В Камор искат 140лв а в Дару 80лв за смяна на спирачна течност, сигурно и зануляват компа след това...
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Значи вчера направих процедурата за смяна на спирачна течност и ми излезе 38 лева.Става въпрос подмяна със специално устроиство/байпасна машина,както казва колегата/ без да се нарушава херметизацията,както и нулиране на оил сървиса/щото сменях масло/ и гасенето на оранжевия часовник.Човека се намира в Овча купел и свърши работата много добре и бързо/т.е. няма помотване/А самия часовник незначи че е засмяна само спирачната течност,а че е необходима основна профилактика.Доколкото знам това е заложено в компа и на всеки 2 години този часовник светва.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
Дозо дай некъф адрес и телефон да видим как стоят нещатата. А този човек е в сервиз, ама тази апаратура не е ли скъпъчка да иска толкова малко пари. Питам щото се наиграх с един накрайник тия дни та ме боли главата от по евтино... 

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
И аз се интерисувам от координатите на тоя сервиз колега, понеже не съм сменял, и да ми е мирна главата искам да я изварша тая процедура. Не че ми се свидят парите за Дару, ама ми е много неудобно там.
9 мнения
• Страница 1 от 1