Фарове е39 (Made in China) - Мнение/помощ

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GrImEcA » 01 Дек 2008, 4:16

Знаяи аз ги взех с ксенон, ама от в магазина ми дали вместо н7 - н1. Не пасна и мигача но си сложих старата букса. Та с малко зор от моя страна в сервиза, всичко си доиде на мястото. Изглевдат много добре, не изглеждат фалшиво. И ако нямам проблеми с влага и прах бих казал че инвестицията е много добра. Искам да кача някоя снимка ама тука нещо не става, Ще дам линк по касно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 29 Яну 2009, 18:06

i4koo написа:Колега фаровета са читави ,слагай и не му мисли ,слагаш и ксенон и си отлитчник :winky: П.П.много се радвам на сбирките като видя разбирачите с Хела как са им изпотени и кондензирали фаровете пълни с прах ,гледат моите и умуват как е възможно това :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега сигурен ли си че тези фарове не се пълнят с вода или запотяват след време. На път съм да си взема такива затова питам как седят нещата с тях.
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 29 Яну 2009, 22:06

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ight=hella

в тази тема ще намериш решение за твоя проблем

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 30 Яну 2009, 0:57

DroW написа:
i4koo написа:Колега фаровета са читави ,слагай и не му мисли ,слагаш и ксенон и си отлитчник :winky: П.П.много се радвам на сбирките като видя разбирачите с Хела как са им изпотени и кондензирали фаровете пълни с прах ,гледат моите и умуват как е възможно това :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега сигурен ли си че тези фарове не се пълнят с вода или запотяват след време. На път съм да си взема такива затова питам как седят нещата с тях.
Да колега ,за сега няма грижи вече година ;)
Нищо лично ,Просто бизнес !

Потребител
Аватар

Мнение от artistic » 30 Яну 2009, 11:56

Колеги и аз съм с такива фарове от няколко месеца но светят меко казано отвратително,макар и с крушки osram+50% светлина.Има ли някакво решение,ще помогне ли ксенон евентуално?Естествено че цената им беше определяща при покупката за която вече съжалявам,но за момента нямам сили за hella.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 30 Яну 2009, 13:08

Оригинани Хела втора употреба е 10 пъти по-добре от колкото нови китайски...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i '97

Мнение от vlindos » 30 Яну 2009, 15:47

Незнам какво хленчите за китайски.
Аз съм с китайски (и ксенони) подобни на тези (както и цената) и са перфектни и светят добре и не са потъмнели а фаровете са включени нонстоп.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dieselboy » 30 Яну 2009, 17:20

Ей голема мъка с тия бмв-та.... :lol: Ако може да си ги купиме за 3-4 иляди лева и после да не даваме пари за нищо ще е много добре!Побългаряване му е мамата и те това е.А това че китаиските били по добри от Хела нема да го коментирам ,:lol: защото всеки знае че е така-хаха!Даже ако има такива от 3,50 лв за фар мисля че ще са още по-добри.Искате да сте гъзета и дупета ,а не ви се дават пари обаче за оригинални неща...е не става мамо! :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 30 Яну 2009, 17:28

vlindos написа:Незнам какво хленчите за китайски.
Аз съм с китайски (и ксенони) подобни на тези (както и цената) и са перфектни и светят добре и не са потъмнели а фаровете са включени нонстоп.

Разликата в светенето е огромна, колега. Покарай с ксенона на Хела и тогава да видиме дали ще се кефиш на Китайските фарове.

За 600-700 лева се намират оригинални втора употреба, нема смисъл да се купуват тия според мен, ама всеки си знае...

Предишна

Назад към E39