Фарове е39 (Made in China) - Мнение/помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Знаяи аз ги взех с ксенон, ама от в магазина ми дали вместо н7 - н1. Не пасна и мигача но си сложих старата букса. Та с малко зор от моя страна в сервиза, всичко си доиде на мястото. Изглевдат много добре, не изглеждат фалшиво. И ако нямам проблеми с влага и прах бих казал че инвестицията е много добра. Искам да кача някоя снимка ама тука нещо не става, Ще дам линк по касно
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
i4koo написа:Колега фаровета са читави ,слагай и не му мисли ,слагаш и ксенон и си отлитчникП.П.много се радвам на сбирките като видя разбирачите с Хела как са им изпотени и кондензирали фаровете пълни с прах ,гледат моите и умуват как е възможно това
![]()
![]()
Колега сигурен ли си че тези фарове не се пълнят с вода или запотяват след време. На път съм да си взема такива затова питам как седят нещата с тях.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ight=hella
в тази тема ще намериш решение за твоя проблем
в тази тема ще намериш решение за твоя проблем
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Да колега ,за сега няма грижи вече годинаDroW написа:i4koo написа:Колега фаровета са читави ,слагай и не му мисли ,слагаш и ксенон и си отлитчникП.П.много се радвам на сбирките като видя разбирачите с Хела как са им изпотени и кондензирали фаровете пълни с прах ,гледат моите и умуват как е възможно това
![]()
![]()
Колега сигурен ли си че тези фарове не се пълнят с вода или запотяват след време. На път съм да си взема такива затова питам как седят нещата с тях.

Нищо лично ,Просто бизнес !
- vlindos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i '97
Незнам какво хленчите за китайски.
Аз съм с китайски (и ксенони) подобни на тези (както и цената) и са перфектни и светят добре и не са потъмнели а фаровете са включени нонстоп.
Аз съм с китайски (и ксенони) подобни на тези (както и цената) и са перфектни и светят добре и не са потъмнели а фаровете са включени нонстоп.
Ей голема мъка с тия бмв-та....
Ако може да си ги купиме за 3-4 иляди лева и после да не даваме пари за нищо ще е много добре!Побългаряване му е мамата и те това е.А това че китаиските били по добри от Хела нема да го коментирам ,:lol: защото всеки знае че е така-хаха!Даже ако има такива от 3,50 лв за фар мисля че ще са още по-добри.Искате да сте гъзета и дупета ,а не ви се дават пари обаче за оригинални неща...е не става мамо! 

vlindos написа:Незнам какво хленчите за китайски.
Разликата в светенето е огромна, колега. Покарай с ксенона на Хела и тогава да видиме дали ще се кефиш на Китайските фарове.
За 600-700 лева се намират оригинални втора употреба, нема смисъл да се купуват тия според мен, ама всеки си знае...
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2