проблем със е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- sniper elit
- Потребител
-
Благодаря колега .Един 4овек да ме защити от ''ГЛУТНИЦАТА ВИШИСТИ'' МЕРСИИИИИИИi4koo написа:Колеги ,да ви помоля за малко толерантност все пакНа всеки първия пост е така ,е при повечето да кажем
Нека тук да не се правим на по-по-най ,не ви лежи на колите които карате
Който е прекалил да се извини публично моля моля
[/i]
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
i4koo написа:Колеги ,да ви помоля за малко толерантност все пакНа всеки първия пост е така ,е при повечето да кажем
[/i]
Е не колега, не съм съгласен. Как аз се постарах да напиша първия си пост издържан за пред всички вас. Как много от колегите направиха същото. И как някой от нас винаги се стараят да пишат правилно и грамотно за разлика от други. И аз мога да си драскам словосъчетания неиздържано и граматически грешно , като така най-малкото ще си спестя доста време и усилия. Но не е това начина. Колкото и да бъда невеж по отношение на компютрите , все пак като съм грамотен човек дори и с маймунлък ще се прекрепям да бъде стилистично издържано, защото в буквара така съм го учил. Имено за това говоря. Някой хора просто е нямат тази култура и колкото и да ни се иска , това не може да остане незабелязано. Неведнъж съм бил свидетел , как темите ми биват излишно запълвани с безпрецедентно плоски и глупави коментари от хора , без капка толерантност и съобразителност . Ако трябва ще си уроня достойнството като ми бъде наложено някакво наказание , но няма да се извиня. За другите колеги не отговарям. Лека вечер на всички.
sniper elit написа:Благодаря колега .Един 4овек да ме защити от ''ГЛУТНИЦАТА ВИШИСТИ'' МЕРСИИИИИИИi4koo написа:Колеги ,да ви помоля за малко толерантност все пакНа всеки първия пост е така ,е при повечето да кажем
[/i]
И аз да съъм полезен с още нещо. "Ч"-то е горе до еденицата, колега (ако си с windows).
- sniper elit
- Потребител
-
мерси само това него знаех мерсиja написа:sniper elit написа:Благодаря колега .Един 4овек да ме защити от ''ГЛУТНИЦАТА ВИШИСТИ'' МЕРСИИИИИИИi4koo написа:Колеги ,да ви помоля за малко толерантност все пакНа всеки първия пост е така ,е при повечето да кажем
[/i]
И аз да съъм полезен с още нещо. "Ч"-то е горе до еденицата, колега (ако си с windows).
sniper elit написа:мерси само това него знаех мерсиja написа:sniper elit написа:Благодаря колега .Един 4овек да ме защити от ''ГЛУТНИЦАТА ВИШИСТИ'' МЕРСИИИИИИИi4koo написа:Колеги ,да ви помоля за малко толерантност все пакНа всеки първия пост е така ,е при повечето да кажем
[/i]
Моля

Пиши, като намериш ключ, че и моя е тръгнал да се къса.
Аз съм готов да се извиня, но смятам че и колегата пуснал темата има за какво да се извини и аз ще съм първия след него
А именно:
Момента, в който се извини колегата съм готов с мойто извинение, въпреки че не съм казал нищо лошо

sniper elit написа:a ti kva kola da si kupi6
sniper elit написа:a ti kakva kola da si kupi6 qsnooooooooooshpeki написа:Ходи се научи да пишеш
Момента, в който се извини колегата съм готов с мойто извинение, въпреки че не съм казал нищо лошо

- sniper elit
- Потребител
-
ИЗВИНЕТЕ ,ИЗВИНЕТЕ .Ако съм засегнал някой да прощава.bmwmania написа:Аз съм готов да се извиня, но смятам че и колегата пуснал темата има за какво да се извини и аз ще съм първия след негоА именно:
sniper elit написа:a ti kva kola da si kupi6sniper elit написа:a ti kakva kola da si kupi6 qsnooooooooooshpeki написа:Ходи се научи да пишеш
- sniper elit
- Потребител
-
Ще пробвам във Турция ,Австрия ,че тука май няма да ме огрей.Ако стане работата ще се обадяja написа:sniper elit написа:мерси само това него знаех мерсиja написа:sniper elit написа:Благодаря колега .Един 4овек да ме защити от ''ГЛУТНИЦАТА ВИШИСТИ'' МЕРСИИИИИИИi4koo написа:Колеги ,да ви помоля за малко толерантност все пакНа всеки първия пост е така ,е при повечето да кажем
[/i]
Моля
Пиши, като намериш ключ, че и моя е тръгнал да се къса.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ключ можеш да си поръчаш в Дару или Камор. Малко под 300 лв. Само гумата ме съмнява да можеш да смениш.
Аз също няма да се извиня, защото смятам, че с тези забележки ти направихме добро. Сега ще се стараеш да пишеш по-грамотно и това ще ти е полезно в животът изобщо, а не само по форумите. Ако никой не ти беше обърнал внимание, щеше да продължиш така. Бъди здрав и не се сърди.
Аз също няма да се извиня, защото смятам, че с тези забележки ти направихме добро. Сега ще се стараеш да пишеш по-грамотно и това ще ти е полезно в животът изобщо, а не само по форумите. Ако никой не ти беше обърнал внимание, щеше да продължиш така. Бъди здрав и не се сърди.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
добрем за да си поръчаш ключ в Дару какво ти трябва ?! НЕ вярвам да трябва да оставяш колата/ключа нали така колеги ?
някои поръчвал ли си е и какво трябва да представиш в Дару ?
ключа се прави в БГ или идва от немско ?:)
някои поръчвал ли си е и какво трябва да представиш в Дару ?
ключа се прави в БГ или идва от немско ?:)
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
за да поръчаш ключ в Дару ти трябва Големия талон на колата, ако не е на твое име пълномощно и след това ключа долита от германия 

44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3