Проблем с интериорните светлини
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с интериорните светлини
Здравейте, имам следният проблем:
Дадох колата на сервиз, че нещо алармата (нефабричната) не бачкаше както трябва и ми я оправиха, като не знам какво са правили, но са сваляли или разкачали акумолатора. Като си я взех забелязах, че като отворя вратата интериорната лампа свети около 2-3 сек и после изгасва. А преди светеха чак докато я запаля. Също така като изключа колата и лампите по същия начин светват за 2-3 сек и пак изгасват. Друго нещо: като съм запалим колата и се опитам да светна лампите (със средният бутон от тавана), светлените светват и моментално започват да гаснат затихващо, а преди си светиха докато не натисна бутона повторно.
Този странен проблем със светлините на какво се дължи?
Дадох колата на сервиз, че нещо алармата (нефабричната) не бачкаше както трябва и ми я оправиха, като не знам какво са правили, но са сваляли или разкачали акумолатора. Като си я взех забелязах, че като отворя вратата интериорната лампа свети около 2-3 сек и после изгасва. А преди светеха чак докато я запаля. Също така като изключа колата и лампите по същия начин светват за 2-3 сек и пак изгасват. Друго нещо: като съм запалим колата и се опитам да светна лампите (със средният бутон от тавана), светлените светват и моментално започват да гаснат затихващо, а преди си светиха докато не натисна бутона повторно.
Този странен проблем със светлините на какво се дължи?
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Абсолютно в майсторите е вината. Имал съм подобен случай, само че на мен ми пискаше постоянно че ми е отворена шофьорската врата и плафоните си светваха и гаснеха когато поискат. Отиди и направи рекламация, защотото не знаеш какво са свързали и оплескали, да не стане по-зле работата.
И при мен се е получавала подобна ситуация. Взех си колата от сервиз (Дару кар) и забелязах, че въобще не работи осветлението в купето. Мислех да я карам на другия ден да видят какво са "оплескали", но на другия ден осветлението работеше
. Друг път след като си взех колата, след палене климатика имаше странни начални настройки: трите лампички над "auto" светеха а температурите бяха и двете 32° и дори да се настроят правилно на следващото палене отново. И това се оправи след един ден. Явно има някакво време на самонастройка след махане на акумулатор. Но ако не се оправи сама до ден два отивай да ти отстранят проблема.

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
откачи акомулатора пак, изчакай 15-20 мин. и го закачи, да се рестартира системата - би трябвало да се оправи
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
попринцип това колко време да ти светат лампите може да се коригира като се върже към колата компютър ! така че отиди някъде където имат бмв софт и кажи че искаш повече секунди да ти светат лампите, някои които в е час ще си свърши работата
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
BMW-E39 написа:попринцип това колко време да ти светат лампите може да се коригира като се върже към колата компютър ! така че отиди някъде където имат бмв софт и кажи че искаш повече секунди да ти светат лампите, някои които в е час ще си свърши работата
8 мнения
• Страница 1 от 1