E39 with SMG
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
E39 with SMG
Има ли E39 525i или 528i със SMG кутия и въобще правят ли се такива? Защото ще е голяма далавера...
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Lafera написа:И аз така си мислех, но се надявах и за тоя модел![]()
Защото искам автоматик и ръчни скорости в едно само че ръчните да не са някакви орязани
типтроник? разликата в СМГ и типтроник така и не мога да я проумея. и там има +/- за ръчкане, вместо Д има Е , 0 е вместо Н и няма П а на Р се оставя

slav4o1 написа:Lafera написа:И аз така си мислех, но се надявах и за тоя модел![]()
Защото искам автоматик и ръчни скорости в едно само че ръчните да не са някакви орязани
типтроник? разликата в СМГ и типтроник така и не мога да я проумея. и там има +/- за ръчкане, вместо Д има Е , 0 е вместо Н и няма П а на Р се оставя
Вероятно това ще е компромисното решение...разликата сякаш е в скороста на смяна на предавките...

Lafera написа:slav4o1 написа:Lafera написа:И аз така си мислех, но се надявах и за тоя модел![]()
Вероятно това ще е компромисното решение...разликата сякаш е в скороста на смяна на предавките...
да и е по-специална разбира кога си на баир у - а ... иначе пак е по-бавна от ръчките
6 мнения
• Страница 1 от 1