е39 грешка от спирачките
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
е39 грешка от спирачките
здравейте, купих си е39 '02 530d. Всичко беше наред до вчера. По време на редовната пържилка на път за дома ми светна лампичката за ръчната спирачка, и на борда ми пише 'chek brake linings'. Проверих спирачната течност, и се оказа ОК. Некакви други идеи освен накладки защото и те са ОК.
И един допълнителен въпрос. Как да си отключа печката за менюто на навигацията. Ха мерси на всеки който се опитва да помага
И един допълнителен въпрос. Как да си отключа печката за менюто на навигацията. Ха мерси на всеки който се опитва да помага

Re: е39 грешка от спирачките
leech_uk написа:здравейте, купих си е39 '02 530d. Всичко беше наред до вчера. По време на редовната пържилка на път за дома ми светна лампичката за ръчната спирачка, и на борда ми пише 'chek brake linings'. Проверих спирачната течност, и се оказа ОК. Некакви други идеи освен накладки защото и те са ОК.
Не ти е светнала лампичката за ръчната, а ти е светнала лампичката с червена удивителна! Тази за ръчната е до нея! Това е, че или нямаш накладки или датчиците са ти заминали!
Аз пък искам да те попитам, къде провери тази спирачна течност?
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
Re: е39 грешка от спирачките ъ
525bmw написа:leech_uk написа:здравейте, купих си е39 '02 530d. Всичко беше наред до вчера. По време на редовната пържилка на път за дома ми светна лампичката за ръчната спирачка, и на борда ми пише 'chek brake linings'. Проверих спирачната течност, и се оказа ОК. Некакви други идеи освен накладки защото и те са ОК.
Не ти е светнала лампичката за ръчната, а ти е светнала лампичката с червена удивителна! Тази за ръчната е до нея! Това е, че или нямаш накладки или датчиците са ти заминали!
Казанчето със спирачната течност се намира под шофъорския филтър за климатроника, т.е като застанеш с/у колата махаш десния филтър на климатроника + самата кутия и се намира отдоло, малко играчка е ама ..:>
Re: е39 грешка от спирачките ъ
Ca_Ma написа:525bmw написа:leech_uk написа:здравейте, купих си е39 '02 530d. Всичко беше наред до вчера. По време на редовната пържилка на път за дома ми светна лампичката за ръчната спирачка, и на борда ми пише 'chek brake linings'. Проверих спирачната течност, и се оказа ОК. Некакви други идеи освен накладки защото и те са ОК.
Казанчето със спирачната течност се намира под шофъорския филтър за климатроника, т.е като застанеш с/у колата махаш десния филтър на климатроника + самата кутия и се намира отдоло, малко играчка е ама ..:>
Не искам да го превръщам в спам, но аз нямам претенции да разбирам много, но има майстори, които изобщо като ги попитам, абе пичове, къде е това казанче, започват да се зверят, да гледат, да мислят и накрая, не знам.....благодаря колега

Ca_Ma написа:има си го това казанче колега, а от такива "маистори" бягаи далече
какво да ти кажа сам видя какви и гумаджии имаше като слагахме 18'те на колата ти, да не може да махне пласмасовата капачка и да пита другия "как се махаше" олее загубеняци
Направо си е за полудяване, добре че за дреболии ходи човек при тях. Вече нямам търпение да сложа джантите. Още малко да се постопли и айде

7 мнения
• Страница 1 от 1