проблем печка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- вано
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD
проблем печка
здравеите имам проблем с печката. сутрин като запаля я чувам да работи но като си сложа раката на ауспуха и духа студено и не пуши,дали е развалена?
- toi_78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525DА
Re: проблем печка
[quote="вано"]здравеите имам проблем с печката. сутрин като запаля я чувам да работи но като си сложа раката на ауспуха и духа студено и не пуши,дали е развалена?[/quote] незнам колега трябва да разкажеш повече
- вано
- кандидат ентусиаст
-
ами чува се че работи обаче четох в форума че трябва да пуше и да духа топло а моята духа студено. Аз сам с малката навигация и видях че ми е закл. Печката работи само на запален двигател
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
явно не работи запалителя и трябва да се смени. Сервиза за Вебасто е на Ботевградско шосе. Не е евтино, но пък се оправя
Има система за сигурност и би трябвало след около 4-5 минути да изключи печката. Пробвай го като пуснеш печката без да палиш двигателя за да можеш да я чуваш.

Има система за сигурност и би трябвало след около 4-5 минути да изключи печката. Пробвай го като пуснеш печката без да палиш двигателя за да можеш да я чуваш.
- вано
- кандидат ентусиаст
-
ами аз немога дая пусна без да запаля тя се пуска автоматично,но сам я чувал работи около 2-3 минути и изкл. Само в София ли има сервиз
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
вано написа:ами аз немога дая пусна без да запаля тя се пуска автоматично,но сам я чувал работи около 2-3 минути и изкл. Само в София ли има сервиз
от менюто на навигацията можеш да я пуснеш. Както и да е, запалителя ще трябва да се смени. Печката трябва да се свали и разглоби, което не е лесна процедура за selfmade. Запалителя не може да се оправи а се купува нов и затова трябва да отидеш в сервиз на вебасто. Знам само този в София, но може да има и в други градове.
За много години,колега CheGevara,загуби се като старите париCheGevara написа:явно не работи запалителя и трябва да се смени. Сервиза за Вебасто е на Ботевградско шосе. Не е евтино, но пък се оправя

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
mashina написа:За много години,колега CheGevara,загуби се като старите пари
тук съм, ама счупих задния диф и сега съм в бокса

9 мнения
• Страница 1 от 1