Защо изчезват мигачите и аварийните
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Защо изчезват мигачите и аварийните
Колеги проблема е периодичен /вече пети път ми го прави за месец/ и ме притеснява. Когато включа авариини и паркирам колата всичко е нормално. После при запалване ми прави впечатление, че при спряни от бутона авариини мигат мигачите, а бутона не индикира нищо и нефункционира, също и на таблото не свети нищо/лоста за мигачите също не функционира/. След 5-6 мин движение се възстановяват сами и всичко е ОК, но нямам никакво обяснение. Рестартира ли се компа по някакъв начин или е просто е софтуерен проблем.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Споко батка, на служебния форд си показвам ръката за на ляво и колегата от дясно - неговата ръка за дясно. Така става от както застудя времето нещо ама си е и форд, какво да го правиш. Никакви мигачи няма, и лампи не светят даже. Каго му мине сърдела си работят нормално. Форд и циганин зимата само на топло се държат
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
да ама това не е форд!!!!!!! нали се сещаш че ако беше щеше да е в друг форум и не само зимата а никога не им се работи лафовете ги знаем!!!! Ако не можеш да помогнеш защо се месиш и наи-малкото ставняваш БМВ с форд лелееееееее аиде това е от мен и успех на колегата доно някой му помогне ама не такъв които кара форд
Ние караме БМВ-та

Ние караме БМВ-та
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ми то просто батка, някъде се губи масата или релето на мигачите си е тръгнало, то за форда знам каква и къде му е болката, но е служебен и си има сервиз за тази цел.
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Приятелю да ли съм ти "БАТКА" не знам, но ми се струва, че си много тъпо/извинявай/ парче и не си прави труда да "клавиатурничиш" или просто си пишеш за да си губиш времето. Нямам нужда от глупави напътствия от "кухи и всезнаещи" /извинявай/ глави и безсмислени изречения!!!
5 мнения
• Страница 1 от 1