Дали имам печка?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
батка, купуваш си едно дистанционно с позиции: включено и изключено, монтираш на жицата, обхвата на това нещо трябва да го пише на кутията, ако те устройва, ако не сменяваш един транзистор с по мощен.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
99ufo99 написа:Ами малкия е видимо по-малак и е формат 4:3 , големия си е формат 16:9 .
Нищо общо с оригинала

Бордовете са на таблото.Голям борд е, когато на таблото ти изписва всичко, малък борд е, когато таблото ти е с една нарисувана количка, която ти показва изгорели крушки и отворени врати

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Взависимост от модела на печката има или няма помпа, ако няма - печката се пали след запалване на ДВГ, ако има помпа - дистанция, Термо реле на 60 градуса като дигне и да спре, евентуално може и таймер за гъзария. Просто като скара на дървени въглища и вино.
Колеги,да не пускам нова тема вмъквам един въпрос:откакто застудя почнах от време на време да си нагласям таймера сутрин да ми се включва печката че да ми е топло,обаче печката като работи 15мин. и после аха колата да не запали,акомулатора почти паднал.Дали акомулатора е тръгнал и е за смяна вече или просто самата печка си черпи повече ток?Мерси
Харесал съм един VARTA 90ah и му дават 800А стартов ток,незнам дали не е малко?WALL написа:mashina написа:откакто застудя... Дали акомулатора е тръгнал и е за смяна вече...
Най вероятно си заминава. Пробвай със зареждане поне 12часа и си провери електролита. Ползвай акумулатор 90аh 800-900А стартов ток.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2