Проблем с габарити E39 TDS
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с габарити E39 TDS
Здравейте, колата ми е от скоро, проблема също тъй като го установих малко след закупуването й, моя грешка но ще трябва аз да се заема с този проблем така или иначе. Дойде на ред след като реших да закупя фарове ксенон + a\eyes на Hella.
Проблема е следния, колата е удряна лятото - става въпрос за десния калник, в който уж.. бил десния блок за фаровете.. бил скъп и незнам си какво, та главния проблем идвал от там.. така поне ми казаха... става въпрос че, единия габарит свети.. примерно ляв... а десния не.. фаровете ксенон-а си светат ок... пробвахме разместване на кабелите едно друго... единственото което се получава е обратния ефект.. примерно свети десен а ляв не или обратното.. става въпрос за кабелите отпред при капака.. въпросния блок в калника който уж бил повреден дори и представа си нямам как изглежда и дали въобще има такова чудо..
Молбата ми е да споделите опита си с мен, за да ми помогнете да реша проблема си... и след това да си смена вече и фаровете.. иначе няма смисъл просто .. да купувам нови фарове и да не са ок...
Общо взето колко пари струва ремонт-а или нов блок и въобще решение на тоя проблем има ли няма ли и колко пари ще ми струва..
Благодаря предварително! ! !

Проблема е следния, колата е удряна лятото - става въпрос за десния калник, в който уж.. бил десния блок за фаровете.. бил скъп и незнам си какво, та главния проблем идвал от там.. така поне ми казаха... става въпрос че, единия габарит свети.. примерно ляв... а десния не.. фаровете ксенон-а си светат ок... пробвахме разместване на кабелите едно друго... единственото което се получава е обратния ефект.. примерно свети десен а ляв не или обратното.. става въпрос за кабелите отпред при капака.. въпросния блок в калника който уж бил повреден дори и представа си нямам как изглежда и дали въобще има такова чудо..
Молбата ми е да споделите опита си с мен, за да ми помогнете да реша проблема си... и след това да си смена вече и фаровете.. иначе няма смисъл просто .. да купувам нови фарове и да не са ок...
Общо взето колко пари струва ремонт-а или нов блок и въобще решение на тоя проблем има ли няма ли и колко пари ще ми струва..
Благодаря предварително! ! !

Пръскай цилиндри но не връщай газта..
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
При мен проблема беше с дългите светлини по същия начин.
единя светеше а другия не.
Отидох в пан сервиз на околовръсното и там ми взеха за ремонт на блока 180 лв след което след месец се върнах пак там със същия проблем.
сега вече сам с нов блок за 368 лв. и 180 лв назад за ремонти.
Тъй че сам реши за себеси кое е по удобно за теб.
Успех.
Отидох в пан сервиз на околовръсното и там ми взеха за ремонт на блока 180 лв след което след месец се върнах пак там със същия проблем.
Успех.
chegevara1 написа:При мен проблема беше с дългите светлини по същия начин.
Успех.
Ясно, точно това ме интересуваше. По-добре нов блок

Мерси
chegevara1 написа:а сигурен ли си че е блока?
може и крушка да е![]()
![]()
Да, 100% е от блока - при размяна на кабелите светва дeсния габарит а лявия не и обратното. Но 2та заедно не... проблема е в блока за жалост. На този етап съм изключил тотално габаритите и карам само на ксенон.
chegevara1 написа:а сигурен ли си че е блока?
може и крушка да е![]()
![]()
Обаче сега се сетих нещо съществено което бях пропуснал...
Интересното е че когато хлопна предния капак някой път по-силно или мина през голяма дупка.... другия габарит включва... дефакто прекъсва някъде ли незнам....

- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
провери си кабелчетата около фаровете задалжително.ще ти дам един телефон за един сервиз за такива проблеми намира се в центъра,но по късно ще е ,че визитката не е в мен.
надиавам се да ти спестът парите за блока и след това да почерпиш
надиавам се да ти спестът парите за блока и след това да почерпиш

- vladi_nn
- кандидат ентусиаст
-
Колега след като ти работят и късите и дългите и габарита само от едната страна, защо не отидеш при един свестен електричар да ти провери веригата и ако е в блока проблема просто да ти пусне захранване от габаритния кабел по който има ток и готово. Сега ако ти се купува нов блок това е друга работа. Но за мен е излишно!
8 мнения
• Страница 1 от 1