Виснала задница
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Виснала задница
Здрасти,проблема е следния-отзад е по ниска отколкото отптед.От какво може да е. 

ЛИТНАХ ОТ КЪЩИ С БМВ-ТО.....
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей, примерно от износени тампони на задните амортисьори - скърцат понякога, малките биалетки или т.н. "черешки" също - зависи от окачването, не съм запознат с този модел отблизо, отслабнали пружини, някой забутан тампон/и запознал/и се преди време с бордюра или нещо от сорта. Това са достатъчни причини. Остава да ги откриеш и отстраниш, читаво и евтинко за бедни хорица каращи могъщи коли.
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
Ако пък си с нивомат - можеш да се информираш от тази тема (спукана(и) възглавници, повреден компресор):
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=105518
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=105518
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
А Баце, ако наистина си с нивомат - бях забравил тази екстра, то като си нямам, каква цифра те чака не е истина. Но пак има решение на проблема.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Абре, не съм в час много. Скоро сменявах тампони на предни амортсьори и: десен-блокирал, движение най-много 5 см. надолу със сила, а нагоре ще се насера
, ляв - пълен с вода и излижа един бълвоч мамата си трака, оди дака сака, ама още държи лекичко
. Та колкото и да са изтървали амортисьори, купето е доста тежко и натиска надолу, ефекта е като при лодка - люшка здраво: нагоре-надолу и обратно, па кога спре. Е все още я нямам тази екстра: люшкането. Айде лека вечер.

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
колега 1 възглавница струва към 330лв Оригинална от Дару Кар !! ако е спукана или са спукани двете няма начин да не разбереш просто звуците отзад за отвратителни !!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
А на мен пък ми казаха в сервиз на бмв ,че чрез нивомата може да се вдига и спуска по желание . Като това се прави в сервиза разбира се . Както и , че спукана възглавница още не са виждали.Дано .
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
ми моята беше спукана !! по точно много износена и от това изпускаше .. компресора си я пълни ама файда никва !!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
`DaRkMaN написа:аз пък не съм чувал за такава която да не е пукала възглавницане са виждали защото всички ги карат за нивомат-а в официалните сервизи а не по квартални

15 мнения
• Страница 1 от 1