За разбирачите...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
За разбирачите...
Пичовете ICE и badsharki със сигурност разбирате повече от мен, надпреварвате се да ме съветвате да ползвам търсачката преди да поствам и между другото пускате тежките си съвети за бушона за запалката, само исках да ви кажа че не е там където пише, не е и там където казвате, не е отзад над акумулатора, не е и номер 52 а го дават 51, но не е и 51 както на мойта кора пише... всъщност е в жабката, и следващия път когато някой ви попита нещо помислете малко преди да го препращате щото човека явно има нужда от помощ!
Всмисъл добронамерено го казвам, не се заяждам, не ви оспорвам знанията, просто по-добронамерено подхождайте, щото както виждате нещата не са такива каквито ги пише...
Всмисъл добронамерено го казвам, не се заяждам, не ви оспорвам знанията, просто по-добронамерено подхождайте, щото както виждате нещата не са такива каквито ги пише...
`DaRkMaN написа:колега бушона е в багажника лично съм го сменял ...и как реши че Ханс или Гюнтер са ти написали примерно 51 и той няма да е 51 ??? вече ако Евстати от Горно Ябълково ти го е направил 32 в жабката ...не знам
Да тука си много прав колега доста такива колици има вече- "тунинговани" в BG

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
`DaRkMaN написа:колега бушона е в багажника лично съм го сменял ...и как реши че Ханс или Гюнтер са ти написали примерно 51 и той няма да е 51 ??? вече ако Евстати от Горно Ябълково ти го е направил 32 в жабката ...не знам

И един съвет monsterofcock, намери си описание на бушоните за твоята кола

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Не разбрах какаво целиш с тази тема?
Вероятно да си център на вниманието. Аз лично посъветвах колегата да се постарае преди това, и ако не се справи сам, тогава да пише и да потърси помощ.
На всеки тук му е ясно, че помагаме на всички, който с каквото може (всички вие го знаете от личен опит). АЗ лично съм помагал и продължавам да помагам
на всеки в нужда, с каквото мога. Просто не ми се иска да сте търтеи, а да мислите по малко, като за начало и да положите минимум усилие преди да пишете
за неща, които са писани десетки поти... само толкова! Не е много нали?!
Без лоши чувства. Смятам темата за прикллючена!
Приятна вечер на всички!
Вероятно да си център на вниманието. Аз лично посъветвах колегата да се постарае преди това, и ако не се справи сам, тогава да пише и да потърси помощ.
На всеки тук му е ясно, че помагаме на всички, който с каквото може (всички вие го знаете от личен опит). АЗ лично съм помагал и продължавам да помагам
на всеки в нужда, с каквото мога. Просто не ми се иска да сте търтеи, а да мислите по малко, като за начало и да положите минимум усилие преди да пишете
за неща, които са писани десетки поти... само толкова! Не е много нали?!
Без лоши чувства. Смятам темата за прикллючена!
Приятна вечер на всички!
5 мнения
• Страница 1 от 1