За разбирачите...

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530д

За разбирачите...

Мнение от monsterofcock » 10 Ное 2008, 19:28

Пичовете ICE и badsharki със сигурност разбирате повече от мен, надпреварвате се да ме съветвате да ползвам търсачката преди да поствам и между другото пускате тежките си съвети за бушона за запалката, само исках да ви кажа че не е там където пише, не е и там където казвате, не е отзад над акумулатора, не е и номер 52 а го дават 51, но не е и 51 както на мойта кора пише... всъщност е в жабката, и следващия път когато някой ви попита нещо помислете малко преди да го препращате щото човека явно има нужда от помощ!

Всмисъл добронамерено го казвам, не се заяждам, не ви оспорвам знанията, просто по-добронамерено подхождайте, щото както виждате нещата не са такива каквито ги пише...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 10 Ное 2008, 20:11

колега бушона е в багажника лично съм го сменял ...и как реши че Ханс или Гюнтер са ти написали примерно 51 и той няма да е 51 ??? вече ако Евстати от Горно Ябълково ти го е направил 32 в жабката ...не знам :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 10 Ное 2008, 20:20

`DaRkMaN написа:колега бушона е в багажника лично съм го сменял ...и как реши че Ханс или Гюнтер са ти написали примерно 51 и той няма да е 51 ??? вече ако Евстати от Горно Ябълково ти го е направил 32 в жабката ...не знам :mhihi:

Да тука си много прав колега доста такива колици има вече- "тунинговани" в BG :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 10 Ное 2008, 21:59

`DaRkMaN написа:колега бушона е в багажника лично съм го сменял ...и как реши че Ханс или Гюнтер са ти написали примерно 51 и той няма да е 51 ??? вече ако Евстати от Горно Ябълково ти го е направил 32 в жабката ...не знам :mhihi:

:mhihi: :mhihi: дано не е минала през Евстати, че ще се види после в чудо момчето. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И един съвет monsterofcock, намери си описание на бушоните за твоята кола :!:
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 11 Ное 2008, 1:48

Не разбрах какаво целиш с тази тема?
Вероятно да си център на вниманието. Аз лично посъветвах колегата да се постарае преди това, и ако не се справи сам, тогава да пише и да потърси помощ.
На всеки тук му е ясно, че помагаме на всички, който с каквото може (всички вие го знаете от личен опит). АЗ лично съм помагал и продължавам да помагам
на всеки в нужда, с каквото мога. Просто не ми се иска да сте търтеи, а да мислите по малко, като за начало и да положите минимум усилие преди да пишете
за неща, които са писани десетки поти... само толкова! Не е много нали?!
Без лоши чувства. Смятам темата за прикллючена!
Приятна вечер на всички!

Назад към E39