Въпрос - спирачки при 100км/ч = вибрации?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Е, така вече съм много съгласен, макар и не в тази последователност. Обикновено никога не се започва от най-скъпото нещо ремонта, ако не е 100% сигурно. Една дефектирала рейка си личи от 100 километра, камо ли специалист да не я познае от 20 см. Така че е много рано още да се подозира. На всички е39 рейките са им тръгнали още като са стъпили на асфалта, но това не значи, че всеки трябва да сменя при първи подозрения.
А и отговори от по-горния тип нито разясняват нещо на питащия нито на теб помагат по някакъв начин. Не се сърди, а се обосновавай като пишеш нещо. Това, че си прочел темата "често срещани проблеми" не значи, че познаваш проблема. В някои случаи е по-добре човек да се въздържи от отговор. Не е необходимо да се отговаря на всяка тема, която си прочел.
А и отговори от по-горния тип нито разясняват нещо на питащия нито на теб помагат по някакъв начин. Не се сърди, а се обосновавай като пишеш нещо. Това, че си прочел темата "често срещани проблеми" не значи, че познаваш проблема. В някои случаи е по-добре човек да се въздържи от отговор. Не е необходимо да се отговаря на всяка тема, която си прочел.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Така е колега ,последователността е написана на поста ,естествено не мисля първо да се ремонтира рейката ,мисля че не разбра шегата ми с имотиконитеbmw_n00b написа:Е, така вече съм много съгласен, макар и не в тази последователност. Обикновено никога не се започва от най-скъпото нещо ремонта, ако не е 100% сигурно. Една дефектирала рейка си личи от 100 километра, камо ли специалист да не я познае от 20 см. Така че е много рано още да се подозира. На всички е39 рейките са им тръгнали още като са стъпили на асфалта, но това не значи, че всеки трябва да сменя при първи подозрения.

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
При мен тресеше - дискове бяха!
Отиди там където хората разбират, при мен всеки си казваше компетентоно мнение, накрая се ядосах от пишман майсторите, отидох до Камор за 5мин хората казаха ,смених ги и сега е ОК.
Отиди там където хората разбират, при мен всеки си казваше компетентоно мнение, накрая се ядосах от пишман майсторите, отидох до Камор за 5мин хората казаха ,смених ги и сега е ОК.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- nenchomarinov
- Потребител
-
- Кара: bmw E39
- Мечтае да кара: M5
колега, не съм специалист, но имах абсолютно същия проблем и майстора ми каза, че е от дисковете смених два спирачни диска, накладки, тампони на носачите, биалети, реглаж на преден мост само немски части и всичко за 500 лв
- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
Аз го имах този проблем,дори имаше и тема по бъпроса
Смениха ми единия диск с втора употреба(така каза маистора)аз исках двата да са нови но тои настоя да пробваме така.
Колата се оправи за известно време сега пак се появиха вибрации
И си мисля че може да е от някои накраиник на курмилната щанга.
Успех!Дано се окаже нещо по-малко.
Смениха ми единия диск с втора употреба(така каза маистора)аз исках двата да са нови но тои настоя да пробваме така.
Колата се оправи за известно време сега пак се появиха вибрации
И си мисля че може да е от някои накраиник на курмилната щанга.
Успех!Дано се окаже нещо по-малко.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2